Opat po pár dnech opět zabanován
Zajímavosti Článek Opat po pár dnech opět zabanován

Opat po pár dnech opět zabanován

David Jiránek

David Jiránek

2. 3. 2021 18:28

Všechno zpátky při starém.

Reklama

Je to sotva pár dní, kdy se Opat04 konečně vrátil na streamerskou scénu po 3 měsících nedobrovolného volna. Jeho chvíle na Twitchi ale netrvaly moc dlouho. Opat obdržel ban za nahou fotku na Steamu, kterou mu podstrčil jeden nepřející divák. Dan se přitom snažil přesně podobným problémům předcházet.

Opat si na streamu chtěl pro jednou zahrát Counter-Strike. Aby se nevyskytly žádné potíže, odstranil si z kamarádů všechny pochybné lidi. Přesto se mu na streamu ukázala pozvánka do hry s avatarem nahé ženy. Tento účet přitom nebyl v seznamu přátel Opata.

Opat po pár dnech opět zabanován

Délka banu je "neomezená" podle obrázku, který Opat sdílel. Je možné, že mu streamování bude zakázáno na jediný den. Vzhledem k minulým prohřeškům se ale nemusí na Twitch vrátit na delší dobu.

Opat po pár dnech opět zabanován

Na svém Instagram profilu si Opat rýpnul do ostatních streamerů. Ti údajně děkovali svým divákům za nahlášení jeho streamu.

Není náhodou, že Opatův stream je v hledáčku komunity i samotného Twitche. Projít si tolika bany a kontroverzemi přineslo Opatovi velkou sledovanost, bohužel i v tom horším kontextu. Každý jeho přešlap bude nahlašován nepřejícími diváky a bedlivě kontrolován Twitchem. Poslední ban byl za maličkost a nic neznačí ve skutečnost, že tomu tak nebude i nadále. Cesta z této spirály banů bude zkrátka náročná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama