Opustí Gabriel "BrainEater" Pál sestavu 1GMIX?
Esport Valorant Článek Opustí Gabriel "BrainEater" Pál sestavu 1GMIX?

Opustí Gabriel "BrainEater" Pál sestavu 1GMIX?

Nicolas Heller

Nicolas Heller

30. 7. 2020 20:21

Komunita řeší přestup sezóny, najde nejlepší domácí tým nové působiště?

Reklama

I když do Grunex Masters vkročila spousta velmi dobrých týmů, které se doteď drží na špičce žebříčku, často jde o sestavy bez organizace či různé mixy. Kromě Neophyte, Necroraisers nebo RAMS tak na domácí scéně zatím chybí další známější jména z řad organizací. V poslední dnech se však v užší Valorant komunitě spekuluje o velkém přestupu. Dle důvěryhodného zdroje, který si nepřál být jmenován, by mělo jít o dosavadního hráče sestavy 1GMIX Gabriela "BrainEater" Pála a známou organizaci Inside Games, kde by měl působit v roli kapitána.

Gabriel "BrainEater" Pál vstoupil do Grunex Masters se svými spoluhráči pod názvem 1GMIX. V dosavadním bodování Grunex Masters drží sestava první místo v žebříčku, což bezpochyby přitahuje pozornost mnoha manažerů domácích organizací. Nabídka od Inside Games navíc neměla být jedinou, kterou měl Pál obdržet. Zájem o Pála a v některých případech celý jeho tým měla projevit hned řada domácích organizací. Právě přestup celého týmu by se v aktuální situaci pro organizace jevil jako nejlepší možná volba, umožnil by jim totiž naskočit do rozjetého Grunex Masters, kde 1GMIX drží slot ve skupině A.

Nejen pro Inside Games by tento přestup, případně akvizice celé sestavy, mohl znamenat první úspěchy ve světě Valorantu a to především v období, kdy vyhlížíme velké grandfinále Grunex Masters. Zda se přestup Pála či rovnou celé sestavy potvrdí nebo ne se snad dozvíme v následujících dnech.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama