Otevřeny přihlášky do Beta testu Unity of Command 2
Gaming Článek Otevřeny přihlášky do Beta testu Unity of Command 2

Otevřeny přihlášky do Beta testu Unity of Command 2

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

12. 10. 2019 15:14

Stačí vyplnit dotazník a doufat.

Reklama

Vývojáři z 2x2 Games přišli s oznámením, že Unity of Command 2 se dostalo do finální fáze vývoje, čímž se potvrzuje vydání v listopadu. Kromě toho se později v říjnu rozjede i uzavřená Beta verze. Beta bude obsahovat singleplayerový scenario mód a také multiplayer, bohužel však bez možnosti online. Dostupná bude pouze přes Steam, ačkoliv finální verze hry je plánovaná i na další platformy. Pro testování jsou všichni vítáni, nicméně účastníci se budou vybírat náhodně. 2x2 Games uvedlo, že aplikační dotazník mají především kvůli vyřazení trollů. Také mají pro zájemce jasný vzkaz:

Před přihlášením, prosím zvažte, zda budete mít dostatek volného času během prvního týdne testování. Budete potřebovat několik hodin pro seznámení se se hrou, playtest, a poté poskytntí zpětné vazby a komentáře. Všechno budeme potřebovat během prvního týdne testování, jelikož jde o omezenou užitečnost projektu.

Do Beta testování se můžete přihlásit zde.

Unity of Command 2 je pokračování stejnojmenné válečné strategie z roku 2012. Setkáme se zde s nepřátelenými jednotkami Osy a Aliance, jenž proti sobě bojují v Evropě mezi lety 1942 - 1945. Oproti prvnímu dílu zde bude vylepšená 3D grafika, která je příslibem pro více detailnější a dynamický pohled na bitevní pole. Dále můžeme očekávat nové systémy včetně HQ lokací či bonusových úkolů.

Unity of Command 2 vyjde v listopadu 2019 na PC, přesné datum zatím není známé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama