Planet Zoo se představilo v gameplay traileru
Gaming Článek Planet Zoo se představilo v gameplay traileru

Planet Zoo se představilo v gameplay traileru

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

14. 6. 2019 12:31

A vypadá to vážně hezky.

Reklama

Frontier Developments, které vytvořilo hry jako Zoo Tycoon, Planet Coaster a Jurassic World Evolution, ukázalo první gameplay trailer z očekávaného zoo simulátoru Planet Zoo během PC Gaming Show na E3 2019. Na video se podívejte pod článkem.

Z traileru můžeme vidět, že půjde o graficky nádherně zpracovanou hru, kde si hráči budou moci vytvořit zcela unikátní výběhy pro zvířata. Kromě hráčovy fantazie, bude při stavbě výběhu především záležet na klimatickém prostředí z jakého zvíře pochází, a také na jeho potřebách. Například takový lev bude chtít škrabadlo ve dvoumetrovém provedení, protože přeci jen, pořád je to větší hravá kočička. Nebo pro šimpanzi lze vybudovat prolézačky. Zatímco tací krokodýli, či hroši uvítají ve svém areálu jezírko pro koupání v bažinaté krajině.

Dále se zde hráči mohou věnovat ochraně a výzkumu zvířat, aby jim byli schopni zajistit nejmodernější zařízení pro chov a protekci. Každé zvíře totiž bude mít své speficifické potřeby ve stravě, základní péči a pro prostředí ve výběhu. Kromě zábavy bude Planet Zoo hráče i vzdělávat.

Planet Zoo vychází 5, listopadu 2019 na Steamu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama