[PO:GO] Do Pokemon GO přichází PVP
Gaming Článek [PO:GO] Do Pokemon GO přichází PVP

[PO:GO] Do Pokemon GO přichází PVP

Thundarr

Thundarr

4. 12. 2018 14:42

Po více než dvou letech se ve hře Pokémon GO objeví PVP. Těšíte se?

Reklama

Bojové ligy jsou nový formát PvP představený v bitvách Pokemon GO. Ano je to tak, PVP je konečně zde. Tyto bitvy ale nepřinesou jen PVP, budou v něm také omezovat bojovou sílu Pokémonů, kterou můžete použít během bitvy. Před účastí v tréninkových soubojích si musíte vybrat ligu, ve které budete bojovat. Podle oficiálních screenshotů můžete použít pouze tři Pokémony během PVP soubojů. Nicméně tyto Pokémony budete moci během jednotlivých kol vyměnit.

Ligy budou rozděleny podle síly Pokémonů:

Great League Limit CP na Pokémona 1500
Ultra League Limit CP na Pokémona 2500
Master League Bez limitu CP na Pokémona

Bitevní ligy

Ligy jsou oemzeny velikostí CP, přesto umožňují použití široké škály Pokémonů v konkrétní ligové soutěži. Navíc tento formát dovoluje každému Pokémonovi mít použitelnou pozici v PvP metě. Zangoose je skvělý útočník v reidech? Žádný problém, to se hodí právě v Ultra lize s bláznivým movesetem a širokým pokrytím.

Velká liga (Great League) je určena zejména k tomu, aby byla naplněna nižší úrovní nebo nižším stupněm Pokémonů - aby si v soubojích našli své místo. Toto nastavení také umožňuje trenérům na nižší úrovni účast v PvP již od počátku. Ultra League je navržena pro širokou škálu experimentů a týmových nastavení, čímž získává na atraktivitě. Mezitím Master League odstraní všechna možná omezení ve prospěch bitvy, takže je ideálním místem pro boje vašeho Mewtwo, Raikou a dalších silných Pokémonů.

Někteří Pokémoni se hodí více pro jednu ligu než pro tu druhou. Není to ovlivněno jen silou CP, ale taky protivníky. 

Obrázky bitevních lig

[PO:GO] Do Pokemon GO přichází PVP

Jak bude vypadat volba týmu do souboje?

[PO:GO] Do Pokemon GO přichází PVP

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama