[PO:GO] Ochrana dětí v Pokémon GO
Gaming Článek [PO:GO] Ochrana dětí v Pokémon GO

[PO:GO] Ochrana dětí v Pokémon GO

Thundarr

Thundarr

24. 8. 2018 14:45

Nové přihlašování pro děti v populární hře Pokémon GO! Pro rodičovský klid.

Reklama

Děti budou mít brzy nový způsob, jak se přihlásit do Pokémon GO. Niantic Kids, bude nová přihlašovací platforma, která bude pomáhat k podpoře dětských trenérů v Pokémon GO.

[PO:GO] Ochrana dětí v Pokémon GO

Rodiče se mohou zaregistrovat u Niantic Kids, aby spravovali soukromí svých dětí prostřednictvím nadřazeného portálu. Niantic Kids vám pomůže posoudit a schválit oprávnění vašeho dítěte předtím, než budou moci hrát, a poskytuje možnosti kontroly osobních informací sdílených v Pokémon GO. Tyto novinky byly vytvořeny ve spolupráci s Kids Web Services společnosti SuperAwesome, což je služba certifikovaná ESRB Privacy Certified a programem Secure Seal Program kidSAFE. Niantic Kids vám dává pocit, že informace vašeho dítěte zůstávají v bezpečí při hraní her.

Pokud vaše dítě v současné době využívá Pokémon Trainer Club pro přístup k Pokémon GO, toto přihlášení bude stále podporováno společně s Niantic Kids a také zajistí, aby informace vašeho dítěte zůstaly bezpečné. Můžete si nadále užívat hru způsobem, který vám vyhovuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama