[PO:GO] Throwback Challenge 2020 Speciální výzkum
Gaming Článek [PO:GO] Throwback Challenge 2020 Speciální výzkum

[PO:GO] Throwback Challenge 2020 Speciální výzkum

Thundarr

Thundarr

22. 5. 2020 16:09

Dokončete speciální výzvu na vysoké notě!

Reklama

Gratulujeme všem pilným trenérům, kteří úspěšně dokončili časovaný výzkum s tematikou Kanto a Johto a jsou na cestě k dokončení úkolů s tématem Hoenn. Za pouhých pár dní začne Throwback Challenge 2020: Sinnoh Timed Research, který vás přenese o krok blíže k přístupu k Throwback Challenge Champion 2020 Special Research.

Pokud jste zmeškali dokončení některé ze čtyř časovaných výzkumných linií vyžadovaných k odemčení speciálního výzkumu Throwback Challenge Champion 2020, můžete stále přistupovat ke stejným úkolům a získávat odměny, které poskytuje speciální výzkum Throwback Challenge 2020, zakoupením vstupenky v obchodě pro Throwback Challenge Celebration 2020 Special Research! Pokud již máte přístup ke speciálnímu výzkumu Throwback Challenge Champion 2020, můžete si zakoupit lístek a získat verzi zvláštního výzkumu Throwback Challenge Celebration 2020 s mírně odlišnými odměnami. Přečtěte si další podrobnosti o tom, co od těchto Throwback Challenge 2020 můžete očekávat!

Throwback Challenge 2020 Speciální výzkum

Připojte se k profesorovi Willowovi, znovu objevíte Pokémona původně nalezeného v regionu Unova a setkáte se s Pokémonem původně objeveným v regionu Galar, tito pokémoni nyní debutují s Pokémon GO. Na rozdíl od předchozích sad časovaného výzkumu lze tento speciální výzkum dokončit kdykoli.

Funkce

Pokud uděláte speciální výzkum Throwback Challenge Champion 2020 nebo zakoupíte lístek na speciální výzkum Throwback Challenge Celebration 2020, obdržíte následující.

  • Setkání s Galarian Meowth a Galarian Stunfisk! Toto bude jejich první vystoupení v Pokémon GO.
  • Výzkumné úkoly, které vedou k setkání s Pokémonem původně objeveným v oblasti Unova, jako je Snivy, Tepig, Oshawott, Blitzle, Audino, Darumaka, Gothita a Genesect.
  • Šance získat zajímavé odměny, včetně brýlí profesora Willowa jako exkluzivní avatarové položky!

Pokud již máte přístup ke speciálnímu výzkumu Throwback Challenge Champion 2020 a zakoupíte si lístek na speciální průzkum Throwback Challenge Celebration 2020, získáte také verzi zvláštního výzkumu Throwback Challenge Celebration 2020 s následujícími změnami: každá část, kdy byste si s Pokémonem získali za setkání odměny, místo toho vyděláte 10 bonbónů za tohoto konkrétního Pokémona a místo brýlí profesora Willowa získáte Stardusty.

Podrobnosti o lístku

Chcete-li zakoupit speciální výzkum Throwback Challenge Celebration 2020, musíte během akce otevřít Pokémon GO od středy 3. června 2020 v 13:00. do pondělí 8. června 2020 v 13:00. ve vašem místním časovém pásmu. Poté, co obdržíte speciální průzkum, můžete jej kdykoli dokončit. Vstupenka je 7,99 USD plus daně nebo poplatky (nebo ekvivalent v místní měně) a lze si ji zakoupit v obchodě. Lístek nelze zakoupit i PokéCoiny. Vstupenky lze zakoupit od okamžiku jejich přímého přenosu do pondělí 8. června 2020 v 13:00. ve vašem místním časovém pásmu. Zůstaňte naladěni, až budou vstupenky k dispozici ke koupi! Vstupenka na tento speciální výzkum je nevratná. (S výhradou rozhodného práva a výjimek stanovených ve smluvních podmínkách.)

Jak nakupovat a přistupovat ke speciálnímu výzkumu

Zde je návod, jak si můžete zakoupit lístek na speciální výzkum Throwback Challenge Celebration 2020, jakmile bude k dispozici v obchodě v aplikaci. Zůstaňte v pozoru, až bude k dispozici.

  1. Spusťte aplikaci Pokémon GO.
  2. Klepněte na ikonu Poké Ballu a potom klepněte na Nakupovat.
  3. V obchodě klepněte na tlačítko Další informace.
  4. Klepněte na tlačítko Koupit.
  5. Poté se zobrazí vyskakovací okno s informací, že jste obdrželi lístek na speciální výzkum Throwback Challenge Celebration 2020.
  6. Po klepnutí na OK můžete najít lístek ve své tašce.
  7. Když aplikaci otevřete během akce od středy 3. června 2020 do 13:00. do pondělí 8. června 2020 v 13:00. místního času, získáte přístup ke speciálnímu výzkumu Throwback Challenge Celebration 2020.
  8. Jakmile obdržíte speciální průzkum, budete jej moci dokončit později, pokud jej nedokončíte do konce akce. Pro optimální herní zážitek však doporučujeme pokusit se co nejlépe dokončit průzkum během akce.
  9. Ve středu 3. června 2020 v 13:00 hodin. do pondělí 8. června 2020 v 13:00. místního času se mohou všichni trenéři těšit na následující funkce, i když nemají přístup k žádné verzi zvláštního výzkumu Throwback Challenge 2020.

Galarian Stunfisk uvede svůj debut Pokémon GO! Najděte ho ve volné přírodě, při nájezdech a jako odměna za setkání s Throwback Challenge 2020 Special Research. Následující Pokémon bude také debutovat a vylíhne se ze 7 km vajec spolu s jejich obvyklými formami: Galarian Meowth, Galarian Zigzagoon, Galarian Darumaka a Galarian Stunfisk. Zkuste vyvíjet Galarian Meowth, Galarian Zigzagoon a Galarian Darumaka!

  • Pokémon původně objevený v regionu Unova se bude objevovat častěji v divočině.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama