[PO:GO] Ultra bonus odemčen, je opravdu ultra?
Gaming Článek [PO:GO] Ultra bonus odemčen, je opravdu ultra?

[PO:GO] Ultra bonus odemčen, je opravdu ultra?

Thundarr

Thundarr

13. 9. 2018 14:27

Tří měsíce jsme čekali až Niantic zveřejní co vlastně bude ten skvělý ultrabonus.

Reklama

Během posledních několika měsíců se mnozí z vás snažili dosáhnout cílů Global Research Challenge profesora Willowa. Během akce v Dortmund Safari Zoně v červnu, Pokémon GO Fest v červenci a akce Yokosuka Safari Zoně v srpnu trenéři z celého světa absolvovali s vědomím a nadšením celou řadu nelehkých úkolů pro profesora Willowa. A nyní nastal čas odhalit speciální Ultra Bonus Event.

  • Od 13. září se trenéři po celém světě se budou moci setkat s třemi legendárními pokémony původně objevenými v oblasti Kanto! Articuno, Zapdos a Moltres se budou objevovat v raidech až do 20. září. A pokud budete mít štěstí, můžete se setkat s jejich shiny formami! Dále se pokémon původně objevený v oblasti Kanto objeví častěji po celém světě a objeví se častěji v raidových bitvách až do 30. září!
  • Od 20. září se v raidech objeví Mewtwo! Mewtwo byl dosud k dispozici jen trenérům, kteří byli pozváni do EX raidů, nyní budou všichni trenéři schopni vybojovat tento legendární psychický typ pokémona a to až do 23. října. Jak ale říká pRaya, kdo pokémony hraje v dnešní době, má Mewtwo opravdu dostatek.
  • Nakonec je ještě jedno zvláštní překvapení, Farfetch'd, Kangaskhan, Mime a Tauros se připojí k Alolan pokémonům v 7 km vejcích do konce září. Tyto vajíčka dostanete jako dárky od svých kamarádů.

Čekali jsme čtvrtou generaci, místo toho dostaneme většinou jen to, co jsme již měli. Nevěšte ale hlavu, Niantic vymyslí něco dalšího, co nás opět potěší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama