Podzimní série uRage World of Tanks turnajů je tady!
Esport WoT Článek Podzimní série uRage World of Tanks turnajů je tady!

Podzimní série uRage World of Tanks turnajů je tady!

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

7. 9. 2020 20:48

Registrujte se do uRage WoT 5v5 Cupu a vyhrajte lákavé prizemoney a periferie. Soutěží i diváci.

Reklama

Hoďte baťohy do rohu a zasedněte ke svým opancéřovaným strojům! Podzimní série uRage WoT 5v5 Cupů je tady! Turnaj je složený ze dvou kvalifikací a Grand Finále. To vše proběhne od 11. září do 25. září. Se svým pětičlenným týmem si zahrajete o lákavé prizemoney v celkové výši 15 000 Kč a mechanické klávesnice uRage Exodus 900.

Napínavé tankové bitvy během všech hracích dnů bude živě vysílat a komentovat zkušený World of Tanks hráč a streamer Martin "marty_vole" Vašina na jeho twitch kanále. Na každém streamu bude připravená taky soutěž pro diváky, kteří si mohou zahrát o nadupanou bezdrátovou herní myš uRage 1000 Morph Unleashed.

Formát turnaje

uRage WoT 5v5 Cup se skládá ze dvou kvalifikací a Grand Finále. Všechny části turnaje se hrají klasickým Single Elimination pavoukem.

Kvalifikace se odehrají formátem BO5 ve dnech 11. a 20. září. Z obou kvalifikačních dnů postoupí nejlepší 4 týmy do Grand Finále.

Grand Finále vás čeká 25. září. V něm zabojuje osmička nejlepších týmů o umístění formátem BO7.

Sledujte stream na twitch.tv/marty_vole a vyhrajte!

Ani tentokrát nepřijdete o možnost sledovat ty nejlepší tankové bitvy, které World of Tanks nabízí. Všechny hrací dny uRage WoT 5v5 Cupu bude živě vysílat a komentovat streamer a tankista Martin "marty_vole" Vašina na svém twitch kanále,

Pro diváky na streamu je připravená soutěž! Během všech hracích dní si pokaždé jeden divák odnese nadupanou bezdrátovou herní myš uRage 1000 Morph Unleashed, s nastavitelným RGB podsvícením a velmi přesným optickým senzorem Avago Pixart s citlivostí až 10 000 DPI, v hodnotě 1 300 Kč.

Zaregistrujte svůj tým!

Registrační brány do uRage WoT 5v5 Cup se už nyní otvírají, tak se neváhejte se svým týmem zapsat! K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje!

Pravidla turnaje: ZDE

Lákavé odměny pro nejlepší týmy

V uRage WoT 5v5 Cupu si nejlepší tři týmy rozdělí prizemoney v celkové výši 15 000 Kč. Navíc každý hráč z těchto tří týmů dostane našlapanou mechanickou klávesnici uRage Exodus 900 Blue. Tak nedejte soupeřům žádnou šanci!

Nemilosrdné tankové bitvy zažiješ na Grunex.com!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama