Pokračování Life Is Strange je na cestě
Gaming Článek Pokračování Life Is Strange je na cestě

Pokračování Life Is Strange je na cestě

Jakub Osička

Jakub Osička

19. 5. 2017 12:51

DONTNOD potvrzuje pokračování veleúspěšné srdceryvné příběhovky.

Reklama

Pokračování Life Is Strange je na cestě

Pokud máte rádi hry se silný příběhem, zcela jistě vás veleúspěšné dobrodružství studentky Maxine a její kamarádky Chloe neminulo. Osobně mám k této hře vybudované obrovské pouto a považuji ji za jednu z nejlepších adventur toho typu vůbec. Přestože zezačátku může prostředí Life Is Strange evokovat zaměření na nějaké typické trapné drama dvou teenagerek, námět hry vás srazí na kolena. Za vše ale koneckonců mluví i obrovské množství ocenění, které si hra odnesla.

Life Is Strange žije!

Vývojáři ze studia DONTNOD Entertainment přináší perfektní zprávu! Ve svém krátkém blogu, ve kterém mimo jiné také oslavují tři miliony prodaných kopií Life Is Strange, děkují všem fanouškům a konečně zodpovídají často kladenou otázku ohledně toho, na čem aktuálně pracují.

Hádáte správně - další díl Life Is Strange je na cestě. Podle všeho je ve vývoji už od minulého roku. Zatím jsme se sice nedozvěděli nic konkrétnější a nevíme, zda se v novém pokračování objeví i staré postavy, nebo bude příběh zasazen do zcela nové linky, ale jisté je jedno - určitě se máme na co těšit.

Pokračování Life Is Strange je na cestě

Zároveň také stále čekáme také na uvedení hry Vampyr, která je očekávána v průběhu letošního roku. Uvidíme, jak se DONTNOD Entertainment podaří uspět. Celý videoblog si můžete přehrát zde:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama