Představení kapitánů PUBG Regional Cupu
Esport PUBG Článek Představení kapitánů PUBG Regional Cupu

Představení kapitánů PUBG Regional Cupu

Nicolas Heller

Nicolas Heller

8. 4. 2019 08:58

Nedávno jsme vám odhalili koncept SteelSeries PUBG Regional Cupu. Dnes si představíme kapitány týmů.

Reklama

Nedávno jsme vám odhalili koncept SteelSeries PUBG Regional Cupu. Netradiční formát přivítá týmy z českých regionů a reprezentaci Slovenska. Celkem 16 regionálních týmů se utká v sobotu 13.4. v nabité Bo7 sérii. V rámci turnaje nás čeká stream na twitch.tv, kterým bude na svém kanále provázet Nikolai "Mazarini" Lazarev. Chybět nebude ani divácká soutěž, kterou vylosujeme přímo na streamu.

Každý regionální tým potřebuje zkušeného kapitána. Ten si do týmu vybere své svěřence, se kterými bude ruku v ruce bojovat o čest a slávu své krajiny. Pojďme si všechny kapitány představit...

TheCobra

Karlovarský region

Ahoj moje jméno je Jan “TheCobra” Čičmanský. PUBG hraji od vydání hry. Za sebou mám několik výher v Grunex turnajích. Podařily se mi i kvalifikace na zahraniční turnaj.

Odstrelovac

Ústecký region

Už pár měsíců se úspěšně pohybuji na kompetitivní scéně. Během té doby jsem dosáhl na pár malých i velkých úspěchů. Za svůj největší úspěch považuji úspěšnou kvalifikaci do PELC ligy.

JustDave

Plzeňský region

Jmenuji se David Jurko a vystupuji pod přezdívkou JustDave. PUBG hraji od začátku.  Ve squadovém formátu počítám jako největší úspěch GLL 2 charlie divizi, kam jsme se probojovali s kamarády jako Hammer Squad. Druhý úspěch a největší zážitek pro mě bylo Ygames 2018, kde jsme s týmem Necroraisers vybojovali 5 příčku.

L0LAN

Liberecký region

Ahoj, jmenuji se Jan Houška a v herním světě mám přezdívku LOLAN, PUBG se věnuji necelé 2 roky a přibližně rok hraji kompetitivně v barvách Necroraisers. Narodil jsem se v Turnově a je to pro mě čest reprezentovat Liberecký region.

FreeZeWithMe

Praha RED

Zdravím, jmenuji se Tomáš Bastyán aka FreeZeWithMe. PUBG jsem začal hrát v pre-season ještě s Madisem a Hazim. Poté jsme zakládali legendární tým CtyriNaSajtkare a pak Trust.Universe. Momentálně jsme opět založili Horcice esports a jdeme si pro výhru v Regional Cupu a na MČR.

sundej_boty

Praha BLUE

Ahoj, moje jméno je Jáchym a v PUBG vystupuji pod nickem "sundej_boty". PUBG hraji necelé dva roky. Mezi své úspěchy řadím probojování se do GLL season 3 s týmem Legit Default a poté kvalifikování se do PEL Contenders ligy s týmem Vikruvi, ve které jsme skončili ve final stage.

elwzoy

Středočeský region

PUBG hraji již v podstatě od vydání Early Access, takže to už budou dva roky. Kompetitivně jsem ke hře přičichl až koncem roku 2017, kdy jsem se v prvním týmu ocitl s oKKem, Saliem a swalkerem (zdravím). Po kratší pauze jsem začátkem roku 2018 složil tým gUCCI gANG (později eXtatus) v sestavě já, Wany, Pablitos a arSHO, se kterým jsem odehrál celou sezónu. Po rozpadu eXtatus jsem dal dohromady tým Full Focus Fast Win v sestavě já, Wany, sT4mZ a SaiNs, se kterými se účastním tuzemských turnajů. Mezi svoje největší PUBG úspěchy řadím 2. místo na Ygames 2018 a účast na Broadcaster Royale v USA s Cobrou.

Yabadaba

Jihočeský region

PUBG hraju seriózněji zhruba rok. Začínal jsem v Absolut Focus, kde se nám podařilo uhrát několik opravdu hezkých umístění. Od té doby hraji s klukama z Metric System se kterými nás díky Ondicovi budete moct vidět na nejbližších turnajích a lankách v barvách Team Gravity, kde snad prolomíme prokletí a ukážeme na co máme.

StanleyPotato

Královehradecký region

Ahoj, jmenuji se Brambora. Rád overpeekuju a hraji PUBG už od doby, kdy vyšlo v early-access verzi. Kompetitivním hraním jsem se začal zabývat od dubna roku 2018. Začínal jsem v týmu "King Slayers", se kterým jsme se dostali pod eEriness. Poté jsme s hráčem Romcekk přestoupili do týmu Trust.Universe, kde jsem působil zhruba 4 nebo 5 měsíců. Momentálně hraji v týmu "NemamVlasy" s klukama Jackuobo,Trakt0r a M1st1ckem. Můj největší úspěch byl postup do Grand Finále OGA PUBG PITU Season 2, kde jsme s týmem Sensei Esport hráli proti Tier 1 týmům jako jsou např: Faze, NaVi, WTSG, Liquid... Další z mých úspěchů byl postup na MČR 2018.

Cudri_XT

Pardubický region

Ahoj, jmenuji se Cudri, PUBG hraji od podzimu 2017 a k prvním turnajům jsem se dostal v březnu následujícího roku. Dříve jste mě mohli vidět v týmech Resistance, Independent a poslední čtvrt rok v barvách Renegades.

PiXeL1K

Region Vysočina

Již přes rok vášnivým kompetitivním hráčem PUBG. Během této doby se mi podařilo společně s různými týmy posbírat pár úspěchů u nás i v zahraničí.

Pablitos

Jihomoravský region

Čau, jsem Pavel a PUBG hraji tak dlouho, že už jsem to přestal počítat. Z týmů, ve kterých jsem hrál, stojí za zmínku např. Kings Of Sosnovka, gUCCI gANG, ROG.eXtatus a aktuálně hraju za Gunrunners. Herní úspěchy si nějak nezaznamenávám, ale myslím že jsme vyhráli poslední Vánoční Grunex turnaj, dále jsme skončili druzí na MSR Ygames a předtím top3 na téměř každém turnaji na Grunexu.

Zampeek

Olomoucký region

Jmenuji se Petr Žampach a hraji pod přezdívkou Zampeek za tým Inside Games. S PUBG jsem začínal téměř před 2 roky, hraji tedy skoro od začátku a nahráno mám 3000 hodin. Kromě různých turnajů a kvalifikací jsem měl před měsícem možnost hrát v evropské contender lize, do které jsme se s týmem kvalifikovali a poté probojovali až do samotného finále. Finále už bohužel nebylo tak úspěšné kvůli mnoha chybám. Přesto si vážím zkušeností a doufám, že je využiji a pomohu vyhrát našemu regionu.


oKKo

Zlínský region

Ahoj, PUBG hraju někdy od začátku října 2017, kdy mě oslovil swalker, jestli bych nechtěl zkusit složit team s elwzoy a salie.  Na konci roku jsem tento team odešel z důvodu rozdílného herního stylu mezi mnou a swalkerem a přidal jsem se k celku Traktorův mix, ve kterém byl squirtlex a seniks. S těmi jsem se po pár měsících přidal k dalšímu týmu společně s Revelerem. V tomto teamu jsem zůstal až do MČR, kde jsme vyměnili pouze Revelera za dudyse a podařilo se nám získat druhé místo. Mezi největší úspěch považuji právě tohle a také to, že se mi se seniksem podařilo kvalifikovat na Broadcaster Royale #1 skrz open kvalifikaci.


seniks

Moravskoslezský region

Hoj, jmenuji se Daniel Ručka. V PUBG vystupuji pod přezdívkou "seniks" a momentálně hraji za tým Inside Games. PUBG hraji od září roku 2017 a nyní mám odehráno okolo 3000 hodin. Můj první kompetitivní tým byl s Traktorem, oKKem a squirtlexem, se kterým jsme vyhráli např. Y-games 2018 a umístili se druzí na MČR 2018. S oKKem jsme také navštívili Seattle, kde jsme si spolu zahráli DUO formát o 300 000$.

RedgieBeardo

Slovensko

Zdravím ľudí čo čítajú tento článok. Moje meno je Filip Tutko, ale väčšina ma pozná pod herným nickom RedgieBeardo. PUBG ako hre samotnej sa venujem už od skorých začiatkov a dnes to bude už niečo okolo 3000 investovaných hodín do tohto bláznovstva. Kto sleduje kompetetívnu scénu mal možnosť ma vidieť v rôznych teamoch ako napríklad Kings of Sosnovka, Inside Games a momentálne je to práve Team eXtatus kde účinkujem. Medzi moje najväčšie úspechy patrí určite účasť na influencerskom LAN turnaji v Californii, kde sme mali možnosť vyskúšať gamingový zážitok na najvyššej úrovni. Skúsenosti mám samozrejme aj z turnajov ako napríklad MČR, MSR a kopu dalších online turnajov.


Sleduj stream na twitch.tv a vyhraj herní podložku SteelSeries QcK+!

O profesionální komentář se postarají ambasadoři PUBG turnajů, hráči a komentátoři Nikolai "Mazarini" Lazarev a Martin spajKK Beneš. Zasoutěžit si zde budeš moci o parádní herní podložku SteelSeries QcK+, stačí být aktivní na našich sociálních sítích a na streamu v den turnaje.

Co si odnesou hráči vítězných regionů?

Na vítězný tým čekají parádní herní sluchátka SteelSeries Arctis 5 s ultralehkým designem a praktickým mikrofonem doplněné o herní podložku SteelSeries QcK+ PUBG Miramar Edition.

Tým na druhém místě se může těšit na vysoce kvalitní herní myš SteelSeries Rival 310 s 1:1 Esport optickým senzorem TrueMove3. Odměněn bude také herní podložkou SteelSeries QcK+ PUBG Erangel Edition.

 

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

 

Každou sobotu PUBG turnaj na našem webu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama