Připrav se na Niceboy ORYX PUBG Duo Cup
Esport PUBG Článek Připrav se na Niceboy ORYX PUBG Duo Cup

Připrav se na Niceboy ORYX PUBG Duo Cup

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

9. 3. 2020 13:02

Otevíráme registrace do Niceboy ORYX PUBG Duo Cup s Mazarinim.

Reklama

Jaro je už za rohem a ty můžeš zkrátit čekání na slunečné dny pořádným PUBG Duo turnajem. Niceboy ORYX PUBG Duo Cup otvírá své kvalifikační brány právě teď. Sežeň parťáka a společně zabojujte o lákavé prizemoney a díky cenám od Niceboy ORYX si upgradujte své herní mašiny. Svou šanci dostanete ve dvou kvalifikacích, které se odehrají v následujících týdnech. Díky nim máte možnost probojovat se až do závěrečného Grand Finále.

Pokud se zrovna nemůžete zúčastnit, nevěšte hlavu. Společně s Mazarinim vám celý turnaj přineseme živě na jeho streamu, kde můžete soutěžit o parádní klávesnici.

Niceboy ORYX PUBG Duo Cup se bude skládat až ze tří hracích dnů. První kvalifikace se odehraje 7.3. a druhá kvalifikace se otevře 14.3. Obě kvalifikace budou otevřeny pro 96 dvojic. Hrát se bude formátem BO7 a do Grand Finále postoupí TOP5 párů z každého lobby a 1 žolík. Ten bude vybrán z týmů z šestého místa s největším bodovým ziskem.

Grand Finále se bude konat 28.3. 2020. V případě, že bude v tu dobu zpřístupněna mapa KARAKIN, bude se hrát pouze na ní.

Sleduj Niceboy ORYX PUBG Duo Cup na Twitch.tv

Do komentátorského křesla se nikdo nehodí lépe než ostřílený hráč Nikolai „Mazarini“ Lazarev. Každý hrací den turnaje se tak můžete těšit na jeho stream.

Vytvoř silné duo a zaregistruj se do turnaje!

Už brzy otvíráme registraci do první kvalifikace Niceboy ORYX PUBG Duo Cupu, která se uskuteční 7. 3. 2020! Zaregistrujte se včas, maximální počet míst je omezen.

K registraci je nutné si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje zde:

Pravidla pro tyhle turnaje: ZDE

Na vítěze i diváky čekají parádní ceny!

Nejlepší týmy si z turnaje odnesou hodnotné prizemoney i našlapané hardwarové kousky:

Zkrátka nepřijdou ani diváci. Sleduj livestream z Grand Finále a vyhraj klávesnici Niceboy ORYX K300X v hodnotě 1 000 Kč.

 

PUBG turnaje s Mazarinim a Niceboy ORYX pouze na Grunex.com!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama