Proč hraje Johnnyho Silverhanda právě Keanu Reeves?
Zajímavosti Článek Proč hraje Johnnyho Silverhanda právě Keanu Reeves?

Proč hraje Johnnyho Silverhanda právě Keanu Reeves?

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 7. 2019 14:26

Jeden z vývojářů se podělil o informace okolo výběru herce.

Reklama

Cyberpunk 2077 patří v poslední době k velmi diskutovaným hrám a díky novým rozhovorům se dozvídáme o hře mnoho informací - buď přímo herních, nebo i zákulisních. Pro Xbox: The Official Magazín se rozpovídal příběhový režisér Marcin Blacha, přesněji o tom, proč byl pro hraní Johnnyho Silverhanda vybrán právě Keanu Reeves.

Je to komplexní vztah, něco, co budete budovat po celou dobu svého hraní. Johnny je ikona a velmi silný charakter a stejně tomu je u V. Oba dva jsou tvrdohlaví, ale zároveň se od sebe mnoho naučí.

Keanu má s hraním postav, které o něco bojují, bohatou zkušenost a Silverhand do tohoto stylu přesně zapadá. Když jsme hledali herce pro tuto roli, nesháněli jsme největší celebritu dnešní doby. Herec musí mít nějaký vztah s danou postavou. Cyberpunk 2077 rozhodně není hra okolo Keanu Reevese, tato hra je  mimo jiné i o Johnnym, kterého hraje Keanu.

Stejně tak tomu bylo u Zaklínače. Když jsme hledali herce pro císaře Emhyra, Charles Dance prostě dával smysl. I díky tomu, koho hrál v Game of Thrones. Ta historie hraní vždycky danou postavu formuje. Dobrý herec- a to Keanu je- vždy do postavy vloží i kus svého já. A já si myslím, že díky Keanovi je Johnny více komplexní a relativní, zároveň si ale drží svou drsnost a vzpurnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama