První finále Grunex Masters ovládli ENTERPRISE
Gaming Článek První finále Grunex Masters ovládli ENTERPRISE

První finále Grunex Masters ovládli ENTERPRISE

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 2. 2022 00:49

VIKÜRVI až na třetím místě.

Reklama

První finále Grunex Masters je za námi a Grand Finále zná prvních 8 nejlepších CZ/SK týmů, které se společně utkají nejen o masivní prize pool ve výši 100 000 korun, ale také wildcard slot do PCS Europe: West!

První finále Grunex Masters ovládli ENTERPRISE

Celé finále se roztáhlo přes dva dny tak, aby se dohromady zahrál pětkrát Erangel a pětkrát Miramar. Vůbec nejpřesvědčivější výsledky přinesl tradičně celek VIKÜRVI. Napříč všemi mapami si borci odnášely vysoké bodové ohodnocení, což jim celkově přineslo  87 bodů.

Ale tentokrát jim to nestačilo na výhru, dokonce ani na druhé místo. Jak jsme už předesílali v minulých článcích, před výherci minulé ligy Grunex Masters se rýsuje nová, silná konkurence. ENTERPRISE dokázali držet ještě lepší a stabilnější výsledky, které jim vykouzlily 110 bodů a udržení si prvního místa v celkové tabulce.

Překvapením na stupních vítězů je tým Flamez. Ten sice obsahuje známá PUBG jména, během kvalifikací se ale nijak výrazně neprojevoval. Střelci Kojotinsk, E1dam, Fryday a PawianQ zvládli naprosto přejet dvě hry, prokousat se zbytkem s alespoň nějakým ziskem a nakonec ulovit druhé místo s 98 body.

První finále Grunex Masters ovládli ENTERPRISE

Grand Finále bylo neskutečně napínavé a první osmička – ENTERPRISE, Flamez, VIKÜRVI, Expendlabl3s, Tři a půl chlapa, fulltime, Cucurru a Spaghetti Mafia – má jisté místo v Grand Finále. Zbytek celků si ani chvíli neodpočine, už dnes na ně totiž čeká první kvalifikace STAGE II. Tou vás opět provede spajKK společně s AmIDivine na Twitch kanále twitch.tv/spajkk. Přijď zafandit i ty!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama