První kvalifikační finále Grunex Masters už dnes!
Gaming Článek První kvalifikační finále Grunex Masters už dnes!

První kvalifikační finále Grunex Masters už dnes!

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 2. 2022 00:50

Od 14:00, sobota i neděle!

Reklama

První tvrdé kvalifikační souboje Grunex Masters jsou za námi a nám nezbývá nic jiného, než rozhodnout, kdo se jako první bude moct honosit titulem finalisty jarní sezóny Grunex Masters. Celkově jde o 16 nejlepších týmů, kteří budou bojovat o 8 volných slotů Grand Finále.

První kvalifikační finále Grunex Masters už dnes!

Koho zde uvidíme? Samozřejmě nesmí chybět tým VIKÜRVI, který se i přes značné nejistoty vrátil na českou scénu a po vítězství předchozí ligy opět sápe po prvním místě. To ale překvapivě patří týmu ENTERPRISE, který ještě před začátkem Grunex Masters převzal FreeKilla a společně jdou přes mrtvoly.

Samozřejmě nezapomínáme ani na další týmy, potkáme tu i staré známé Beer Fellas, Cucurru, Golden Gunners či Renegades. Ve většině případů tu máme ostřílené borce, akorát pod novými týmy – tým PABLO skrývá klenoty jako aveiRika, qoudyyho, Crowleyho či StanleyPotato.

Finále bude opravdu napínavé, pro pořádný úspěch je ale potřeba i vás! Přijďte zafandit svému oblíbenému celku na twitch.tv/spajkk, kde vás dvoudenním finále od 14:00 provede nejen spajKK, ale také AmIDivine, na jehož kanále bude vysílána mapa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama