PUBG - 3 týden GLL ligy
Esport PUBG Článek PUBG - 3 týden GLL ligy

PUBG - 3 týden GLL ligy

Robin Hegedus

Robin Hegedus

26. 9. 2018 19:21

GLL Alfa opět s účastí českého týmu.

Reklama

Minulý týden jsme vás informovali o postupu týmu Yikes do nejvyšší PUBG soutěže od GLL. Bohužel se zde tomuto týmu nepovedlo udržet, ale i přesto budeme mít v této soutěži české zastoupení.

GLL ligy jsou dvě: Alfa a Bravo. Jelikož je Alfa brána jako hlavní liga, body za umístění v Bravo lize jsou redukovány o 50%. Každý týden se odehrají 4 hry, po kterých se vytvoří tabulka z obou lig a čtyři nejhorší týmy v Alfě daný týden sestoupí do Brava, zatímco čtyři nejlepší týmy z Brava postoupí do Alfy. Tento proces se opakuje každý týden, přičemž liga je dlouhá 6 týdnů. Na konci ligy týmy s největším počtem bodů postoupí na offline finále.

PUBG - 3 týden GLL ligy

Tým Yikes bohužel skončil na 13. místě, což znamenal těsný sestup. Již dnes si můžou vybojovat postup do Alfy zpět stačí skončit opět mezi nejlepšími čtyřmi týmy v Bravu. A který český tým se dokázal kvalifikovat z Brava do Alfy? Řeč je o týmu LegitDefault, který nastoupí v následující sestavě:

  • Miroslav "Odstrelovac" Ernygr
  • Miloslav "PiXeL1K" Feik
  • Tomáš "SchlupyyCZ" Bula
  • Jáchym "sundej_boty" Šimeček

Vyjádření kapitána PiXel1ka:

„Po neúspěšné druhé sezóně, kdy nám kvůli maličké chybičce utekla Alpha lobby, se nám konečně podařilo vytáhnout se, protlačit se do GLL a druhý týden v plné sestavě postoupit do Alpha lobby ze třetího místa. Budeme se tedy snažit co nejdéle v Alpha lobby vydržet a nahrát tak potřebné body, které budou rozhodovat o tom, zda-li postoupíme společně s top 7 EU týmy na GLL LAN finále.“
 

PUBG - 3 týden GLL ligy

GLL si připravila vysílání obou divizí na svých oficiálních streamech.

Oficiální stream Alfa divize (tým LegitDefault):

Oficiální stream Brava divize (tým Yikes):

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama