PUBG bude od ledna zdarma
Hry zdarma PUBG Článek PUBG bude od ledna zdarma

PUBG bude od ledna zdarma

10. 12. 2021 14:56

12. 1. 2022 přechází PUBG: Battlegrounds na free to play model, to spolu přinese i posílení anti-cheatu!

Reklama

Dnes v noci proběhl event The Game Awards, na kterém mimo předávání cen dochází i k oznámením od vývojářů určitých her. A tak se stalo i pro hru PUBG: Battlegrounds, kde byl oznámen přechod na free to play model, tedy skoro.

Od 12. ledna 2022 bude PUBG: Battlegrounds zpřístupněno všem hráčům zdarma, ale má to háček. Zadarmo si budete moci zahrát jakýkoliv herní mód KROMĚ Ranked módu a Custom módu, to znamená Normal mód, Team Deathmatch a Training mód.


Battlegrounds Plus

 

PUBG bude od ledna zdarma

Pro zpřístupnění "plné verze" hry si musíte zakoupit DLC ("BATTLEGROUNDS PLUS") v hodnotě 12,99 $. Navíc jako uvítání dostanete určité skiny + 1300 G-Coinu.

Hráči, kteří hru už vlastní dostanou automaticky status "Plus" a s tím i všechny výhody v tomto DLC + jeden set skinů navíc

 

PUBG bude od ledna zdarma

. Zadarmo si tedy můžete hru vyzkoušet (bez omezení), pokud se vám hra bude líbit koupíte si DLC a můžete hrát Ranked nebo Custom mód za lepší cenu než je nyní (29,99 €). Pokud se zaregistrujete ještě před přechodem na free to play, dostanete ještě pár skinů navíc. Registrovat se můžete zde.

Vývojářům je jasné, že tento přechod také přiláká více cheaterů, proto dochází i k posílení anti-cheatu o kterém si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama