PUBG - další event Huntsmen & Marksmen
Gaming PUBG Článek PUBG - další event Huntsmen & Marksmen

PUBG - další event Huntsmen & Marksmen

Jakub Osička

Jakub Osička

5. 7. 2018 14:43

Do Playerunknown's Battlegrounds se přichází staronový event.

Reklama

Do Playerunknown's Battlegrounds přichází staronový event. Nese sice název Huntsmen and Marksmen, ale jde vlastně o klasický Warmode tak, jak ho už známe z dřívějška. Novinkou je ale především fakt, že se tentokrát deathmatchová přestřelka přesunuje na mapu Sanhok.

Broky tentokrát sviští na Sanhoku

Hráči budou ozbrojeni brokovnicemi a pistolemi. Pokud ale budete mít štěstí a přežijete cestu k některému z dropů, může vám být odměnou buď sniperka nebo puška z kategorie DMR. Hraje se v pětičlených squadech v režimech TPP i FPP (tedy alespoň v regionech EU, NA a AS). Nastavení nepřináší žádná velká překvapení - hraje se v malé statické safe-zóně, každých 110 vteřin padá drop, za zabití nepřítele máte 3 body, za sražení k zemi 1 bod. Pokud zemřete, objevíte se znovu v letadle, které prolétává každých 30 vteřin.

Vítězí tým, kterému se jako první podaří získat 200 bodů (případně nejvíce bodů během 15 minut). Friendly-fire je vypnuto, takže své spoluhráče nezraníte. Ve hře se nespawnují auta ani běžné předměty pro loot. Červená zóna je vypnuta a spectating rovněž.

Začátek je stanovený na 6. července od čtyř hodin ráno a končit event bude 9. července taktéž ve čtyři ráno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama