PUBG - E3 trailer se zimní mapou a balistickými štíty
Gaming PUBG Článek PUBG - E3 trailer se zimní mapou a balistickými štíty

PUBG - E3 trailer se zimní mapou a balistickými štíty

Jakub Osička

Jakub Osička

12. 6. 2018 13:27

Na E3 nemohlo chybět ani Playerunknown's Battlegrounds. Oznámen byl nový obsah včetně zimní mapy.

Reklama

Ani Playerunknown's Battlegrounds nesmělo na konferenci E3 chybět. Prezentace přinesla nejen opravdu epicky zpracovaný trailer, ale také hned několik zajímavých oznámení. Tentokrát šlo především o nový herní obsah. Abyste byli trochu více v obraze, rozhodně si nejdřív zapněte přehrávání traileru. Je opravdu propracovaný a zohledňuje vývoj PUBG v čase společně s tím, co se do hry chystá.

 

Štítonoši

Aktuálně jde samozřejmě převážně o nasazení tropické menší mapy Sanhok, která by měla být dostupná pro PC 22. června a pro Xbox v létě letošního roku. Ve videu jste ale mohli zahlédnout i chystanou pecku, kterou bude balistický štít. Ten budete moci používat s běžnými pistolemi, SMG, zbraněmi na blízko a také granáty a ostatními vrhacími předměty. Klasifikován bude jako primární zbraň. Obzvlášť v týmových squadech určitě přinese do hry zcela novou dynamiku.

PUBG - E3 trailer se zimní mapou a balistickými štíty

Hurá na koulovačku

No a pak je tady asi to nejzásadnější odhalení, po kterém hráči volali už dlouho. Ano - do PUBG skutečně oficiálně míří zimní mapa plná sněhu, ledu a mrazu. V traileru jste mohli zahlédnout pouze velmi krátkou scénu, kde kamera sleduje stopy hráče ve sněhu, ale je nepochybné, že přání hráčů bude vyslyšeno. Aktuálně je ale sněžná mapa ve stádiu počátečního vývoje. Na PC i Xbox by měla přijít letos v zimě. Očekávat prý můžeme i nové mechaniky týkající se zasněženého terénu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama