PUBG - Finále OGA PIT s CZ/SK stopou
Esport PUBG Článek PUBG - Finále OGA PIT s CZ/SK stopou

PUBG - Finále OGA PIT s CZ/SK stopou

Robin Hegedus

Robin Hegedus

19. 9. 2018 18:25

Ve čtvrtek proběhne OGA PUBG PIT Invitional turnaj, ve kterém nechybí CZSK tým!

Reklama

OGA PUBG PIT Invitional je turnaj,ve kterém se hraje o celkový prizepool 40 000 dolarů. DO turnaje se mohl přihlásit každý tým. Z více než 512 registrovaných týmů se v grandfinále utká 20 nejlepších týmů, mezi kterými nechybí ani světová jména jako Faze Clan, NAVI, Team Liquid, Cloud 9 nebo Dignitas. Spolu s těmito velikány se povedlo postoupit taky Sensei eSport.

Samotné grandfinále se odehraje 20.9. a 21.9. vždy od 16:00, kdy každý den uvidíme čtyři hry na mapě Erangel. Prize money je rozdělené pro nejlepších osm celků.

PUBG - Finále OGA PIT s CZ/SK stopou

Sestava Sensei eSport:

  • Timotej "Goes" Truchlý
  • Pavel "Battlestrong" Vinklárek
  • Vojtěch "NERI" Tomaštík
  • Stanislav "StanleyPotato" Kozák (nahradník pro OGA PIT místo hráče Libor "Libuska" Machač)
Vyjádření od kapitána Goese:
Som hrdý na spoluhráčov a hlavne na to kde sme sa už po jednom mesiaci dostali, je to neskutočný skok hore a dúfam, že sa nám v budúcnosti podarí ešte viac. Hrali sme len jednu - poslednú zo štyroch OGA PIT kvalifikácií a kvôli jej BO1x4 systému som moc neveril, že sa nám podarí dostať až do finále, ten systém fungoval tak, že ak ste v nejakej hre neboli aspoň TOP 8, tak ste sa nekvalifikovali do druhej kvalifikácie (kde už bolo treba dať TOP 4 z BO8). No napriek tomu sme to zvládli, chcem poďakovať divákom zo streamu boli ste neskutoční a taktiež chcem poďakovať našej organizácií za podporu, ktorú som ani neočakával. Budeme sa snažiť čím viac dostať sa aspoň do TOP 3 a nesklamať CZ/SK ľudí a našich fanúšikov. Uvedomujem si, že budeme hrať proti svetovej TOP-ke, ale nestrácam vieru a motivácie je tiež dosť. Držte palce!

Celý turnaj bude streamovaný na oficiálním streamu OGA PIT:

Určitě nezapomeňte dojít na stream a zafandit. Přeci jen české týmy proti špičce nevidíme každý den.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama