[PUBG] Kritická chyba v gameplayi se dočká nápravy
Gaming PUBG Článek [PUBG] Kritická chyba v gameplayi se dočká nápravy

[PUBG] Kritická chyba v gameplayi se dočká nápravy

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

3. 2. 2020 18:47

Souboje s "neviditelným" protivníkem by měly být opraveny.

Reklama

Není tomu tak dávno, co se na poli mezi ostatními chybami ve hře objevila další. Občasné chyby většinou nejsou na obtíž, spíše jsou považovány za mouchy, které se PUBG snaží pomalu vychytávat. Tato chyba ale patří mezi ty, které by mohly mít pro jakéhokoliv hráče vliv na celkový pocit ze hry a v případě přicházejících nováčků to také nebude úplně ideální.

Tu situaci zřejmě zná každý, kdo se PUBG věnuje. Představte si souboj s protivníkem kolem domu čtvercového tvaru - oba se snažíte toho druhého zmást pohybem a přitom se vykláníte z obou rohů budovy u vaší bráněné stěny. Problém spočívá právě ve zmíněném vyklánění (peek). Zatímco s levou stranou, kdy protivníkovi odhalujete více části těla než na pravé straně, problém není, u pravého peeku se vyskytla chyba, kterou momentálně využívá každý, kdo o ní ví. Pravé vyklánění nefunguje jak má a hráč, který se místo vyklonění pohne standardně doprava pomocí klávesy D získá výhodu. Výhoda je to na poměr multiplayerových her opravdu velká - hráč vidí vaši hlavu, zatímco vy vidíte se štěstím jeho loket, v některých případech nejde vidět vůbec. Na video popisující tuto chybu se můžete podívat níže (credit: WackyJacky101).

V případě, že chcete vyhrávat tyto souboje, se tak doporučuje pravé vyklánění vynechat. PUBG na svém Twitterovém účtu tuto chybu přiznalo a slibuje ji opravit v následujícím updatu, který je naplánován na konec února. 

[PUBG] Kritická chyba v gameplayi se dočká nápravy

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama