[PUBG] Nová mapa v PUBG příští rok?
Zajímavosti PUBG Článek [PUBG] Nová mapa v PUBG příští rok?

[PUBG] Nová mapa v PUBG příští rok?

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

4. 12. 2019 15:50

Dohady o novinkách se před koncem roku stupňují.

Reklama

Minulý rok byla před vánočním obdobím vydána poslední doposud nová mapa - sněžná mapa Vikendi, která se později dočkala i nočního módu. V nedávné aktualizaci navíc byla refreshována, aby byla připravena na integraci do e-sportové scény. Co má PUBG dále v plánu?

Již nějakou dobu se komunita dohaduje, jaké novinky (a zda-li nějaké vůbec) můžeme před koncem roku očekávat. Někteří si myslí, že stuido vydá pouze nový patch, někteří očekávají zásadní změny gameplaye a někteří zase novou mapu, což je velmi málo pravděpodobné už jen proto, že novou mapu nepřímo potvrdil Brian Corrigan, Studio Director PUBG, až na příští rok. Ten ve svém tweetu ukazuje fotku všech 4 doposud vydaných map na stěně s poznámkou:

"Příští rok budu potřebovat nové hřebíky."

[PUBG] Nová mapa v PUBG příští rok?

 

Je tak víceméně jasné, že příští rok se dočkáme nové mapy. Otázkou zůstává, jaké prostředí si pro nás PUBG připravilo. Některé zdroje uvádějí představení mapy města Benátky (Venezia), nicméně nic nebylo oficiálně potvrzeno ani vydolováno z dat, s velkou pravděpodobností se tak může jednat o hoax.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama