[PUBG] Nový ranked mód v PUBG Labs
Gaming PUBG Článek [PUBG] Nový ranked mód v PUBG Labs

[PUBG] Nový ranked mód v PUBG Labs

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

7. 3. 2020 16:09

Druhý test ranked módu se chystá ke spuštění v rámci PUBG Labs.

Reklama

Po nedávném testování tzv. Skill Based Ratingu přichází do PUBG Labs druhá část testování. S oficiálním názvem Ranked Ruleset se PUBG snaží docílit lepších podmínek pro nově příchozí hráče, kteří se po připojení do hry mnohdy nedostanou do pokročilé části hry a po úmorném snažení raději hru vypnou, než aby se se zájmem zlepšovali. V těchto věcech by měly v rámci PUBG Labs: Ranked Ruleset pomoci změny v mechanikách jako rychlost a poškození zóny, spawn itemů nebo červená zóna. I v tomto případě si vývojáři slibují zpětnou vazbu od komunity, bez ní se totiž k výsledkům dostává těžko.

[PUBG] Nový ranked mód v PUBG Labs

Cíle a očekávání

Cílem tohoto módu je spojení předností veřejných (public) her a her s e-sportovou sadou pravidel, a tím vytvoření nového unikátního módu. Je možné hrát jak v první osobě (FPP), tak i ve třetí (TPP) a mapy budou vybrány vždy náhodně z poolu tří map - Erangel, Miramar a Sanhok. Počet hráčů na jedné mapě je omezen na 64. Níže jsou uvedeny další změny.

Loot

Spawn itemů byl na všech třech mapách zvýšen. Navíc byly navýšena i četnost preferovaných věcí, jako jsou například primární zbraně, helmy a vesty úrovně 2, 4x scopy a First Aidy. Pro opravdu plné nalootění bude třeba procházet více lokací, ale při naražení na nepřítele by měli vždy být lépe připraveni na boj s tím vybavením, které bude tvořit jejich vybavení i na konci hry.

Zóna

Změny přichází i k modré zóně, která hráče drží v akci. Její změna je v tomto módu nevyhnutelná už jen proto, že není na mapě 100 hráčů, ale jen 64. První fíze zóny je velmi podobná té v public hrách, ale její tempo se bude postupem hry zvyšovat tak, aby nutila hráče bojovat mezi sebou. Cílem tohoto nastavení je otestování umění hráče se rozhodovat a bojovat pod větším tlakem než doposud ve veřejných hrách.

Další změny

Jakmile budete připojeni do hry a budete čekat v letadle na seskok, můžete si nyní být více jisti, že první zóna se objeví v blízkosti trasy letadla. Spawn vozidel zůstává stejný, ale glidery jsou z těchto her dočasně odstraněny z důvodu dalšího promýšlení, zda-li do těchto her patří nebo ne. PUBG bude rádo za zpětnou vazbu od hráčů. Červené zóny byly upraveny tak, aby se objevovaly spíše na okrajích zóny a způsobovaly potíže spíše těm, kteří dobíhají na poslední chvíli a jsou mimo pozice. Světlice zůstávají zatím ve hře, pokud se ale ukáže, že příliš ovlivňují kompetitivnost těchto her, budou se dále upravovat. V tomto testu bohužel nebudete získávat ani BP ani zkušenosti do Survivor Passu.

Časový plán

Ranked Ruleset bude dostupná v záložce v lobby PUBG Labs a to od 6. 3. 2020 do 9. 3. 2020.

[PUBG] Nový ranked mód v PUBG Labs

Zpětná vazba

Jako vždy, je i v tomto módu pro PUBG důležitá zpětná vazba. Pokud se rozhodnete si zahrát, určitě by bylo dobré ji poskytnout pro budoucí vývoj módu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama