[PUBG] Plány esportu - PUBG Continental Series
Gaming PUBG Článek [PUBG] Plány esportu - PUBG Continental Series

[PUBG] Plány esportu - PUBG Continental Series

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

26. 4. 2020 12:18

Změny PUBG esport plánů kvůli pandemii COVID-19.

Reklama

Kvůli globální pandemii viru COVID-19 se dostává změn i v PUBG esportu. V únoru byl odložen první PGS, který se měl konat v Berlíně a v tomto duchu se ponesou i další dva světové turnaje PGS - všechny jsou zrušeny. Profesionálním hráčům, kteří se ale jakkoliv v roce 2020 angažovali do esportové scény by se mělo dostat kompenzace, protože na začátku roku začaly kvalifikace na zrušený PGS.

Odměny pro týmy, které hrály o PGS: Berlín

Všech 21 týmů světa, které se kvalifikovaly na PGS v Berlíně bude odměněno 20 000 dolary, a to každý zvlášť. Všechny tyto týmy můžete vidět na obrázku níže.

[PUBG] Plány esportu - PUBG Continental Series

Pro týmy z Číny, které zde nejsou uvedeny, protože jejich šampionská liga stále probíhá, platí stejný scénář - nejlepších 5 týmů bude odměněno stejně 20 000 dolary. Pro region severní Ameriky platí to samé, pro prvních 6 týmů, které vzejdou jako vítězné z kvalifikačních turnajů, je alokováno 120 000 dolarů.

Pro odměnění a poděkování za ambice týmů v PUBG esportu je připraven online turnaj s názvem PUBG Continental Series (PCS). Tento turnaj se bude konat v květnu, červnu a srpnu a to ve 4 regionech s prize poolem 2,4 miliony dolarů pro všechny tři události. Hrát se bude v Asii (Korea, Japonsko, Čína, Čínská Tchaj-Pej), Pacifické Asii (jihovýchodní Asie a Oceánie), Evropě a Severní Americe.

Květnové charitativní PCS

První PCS a vzápětí i další dvě se ponesou v charitativním duchu. I přes to, že je pro týmy připraveno 800 000 dolarů jako celkový prize pool na všech třech turnajích, každý z nich bude mít navíc k dispozici 200 000 dolarů, který bude rozdělen na dvě půlky. Prvních 100 000 dolarů bude rozděleno mezi týmy na základě jejich výkonu v turnaji. Druhý půlka bude darována na charitu podle výběru vítězného týmu. V tom samém duchu se ponesou i další turnaje v červnu a srpnu. I přes nemožnost konat PGS podle původního plánu bude do hry plánován návrat Pick’em výzvy, kdy bude možné jako v případě PGC 2019 vyhrát zajímavé odměny při správném výběru vítězů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama