PUBG - Příští sezóna GLL s českou účastí
Esport PUBG Článek PUBG - Příští sezóna GLL s českou účastí

PUBG - Příští sezóna GLL s českou účastí

Robin Hegedus

Robin Hegedus

8. 9. 2018 14:19

Odehrála se kvalifikace na třetí sezónu. Kdo postoupil a jak se dařilo českým týmům?

Reklama

Před nedávnou dobou jsme vás informovali o finále druhé sezóny pořádané GLL. Sezóna skončila překvapivým vítězstvím týmu M19 a začal koloběh nové sezóny. Již máme za sebou kvalifikace a víme, kdo se další sezónu utká v GLL ligách. A nebudou chybět české celky! 

Kvalifikace byla otevřená pro všechny evropské týmy, přičemž CZSK komunita měla jedno z největších zastoupení týmů vůbec, účastnilo se jí více než 30 týmu!

PUBG - Příští sezóna GLL s českou účastí

Formát kvalifikace byl následující: Z 1. kola postupovalo z každé skupiny v BO4 formátu nejlepších šest týmů a další čtyři týmy s největším počtem bodů. Následující kolo se odehrálo formátem Bo6 a postupovaly nejlepší čtyři týmy z každé skupiny do Promotions. V Promotions se k postupujícím týmům přidaly nejlepší týmy z Bravo a Charlie divize (2. a 3. liga) a z těchto týmů nejlepší tým ve skupině postoupil do Alfy a druhý až pátý tým do Brava divize. Tuto sezónu se již Charlie liga nehraje. Je třeba zmínit, že všechny formáty byly odehrány na mapách Erangel a Miramar ve shodném množství.

Do Promotions části se dostáli skrze kvalifikace tři týmy: J3BAT Haters, Yikes a LegitDefault. K těmto týmům se přidal i celek Alza Gaming, který dostala pozvánku díky 2. místu v Charlie minulou sezónu.

PUBG - Příští sezóna GLL s českou účastí

Žádnému českému týmu se bohužel nepodařilo kvalifikovat do Alfa divize, ale LegitDefault ve složení DumboCZ, sundej_boty, Majkl a schluppyCZ a také Yikes ve složení Zuppa, Zampeek, swalker a FreeKill dokázali obsadit páté a třetí místo a zahrají si Bravo divizi.

PUBG - Příští sezóna GLL s českou účastí

Bohužel J3BAT Haters skončili těsně na nepostupovém šestém místě a Alza Gaming skončila na místě patnáctém.

Všem týmům děkujeme za reprezentaci a přejeme týmům Yikes a LegitDefault hodně štestí v Bravo lize!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama