[PUBG] PUBG Awards 2019 - ocenění pro nejlepší klipy
Gaming PUBG Článek [PUBG] PUBG Awards 2019 - ocenění pro nejlepší klipy

[PUBG] PUBG Awards 2019 - ocenění pro nejlepší klipy

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

28. 11. 2019 12:31

PUBG pořádá soutěž nejzajímavějších herních klipů roku 2019. Soutěžit se bude ve 4 kategoriích.

Reklama

V příštích čtyřech týdnech bude probíhat soutěž o nejlepší klipy ze hry. Máte možnost poslat své klipy, kde se vám povedly nebo teprve povedou zajímavé kousky, a to ve čtyřech kategoriích. V klipech se hodnotí hlavně zajímavost, momenty napětí a překvapení nad tím, jestli máte nebo nemáte určitou úroveň skillu. Šanci tak dostanou i hráči, kteří se snaží se ve hře prostě a jednoduše zabavit, než být ve hře nejlepší. Soutěž je rozdělena do čtyř týdnů, první výzva probíhá již od včerejška.

  • 1. týden - Zamiř a vyhraj - 27. - 30.11.2019 (Aim To Win)

V nedávné aktualizaci jsme dostali funkci házení ručních zbraní a přesně v tomto duchu se nese první výzva. Pošlete své nejlepší klipy, jak posíláte nepřítele zpět do lobby poté, ze jste jej uzemnili hodem pánvičkou! 

  • 2. týden - Přesně tak jsem to zamýšlel/a - 4. - 7.12.2019 (I Meant to Do That…)

Pošlete klipy vašich chyb, které ale záhy nečekaně vyústily ve váš úspěch. 

  • 3. týden - Mám čerstvý řidičák - 11. - 14.12.2019 (Just Got My License)

Ve třetím týdnu dostáváte prostor k zaslání klipů s kousky ve vozidlech. Provádějte přemety, barel-rolly nebo ukončete hru nepřátelskému týmu pouze s tuk-tukem, fantazii se meze nekladou!

  • 4. týden - Zúčtování scopem - 18. - 21.12.2019 (Scope Showdown)

Stejně jako v první výzvě se i v této odkazujeme na update, kdy Winchesterovka dostala novou optiku na pevno s přiblížením 2,7×. Posílejte, jak to s ní umíte - long-shoty, quick-scopy, no-scopy, 360-headshoty - je to pouze na vás!

Jak se zúčastnit?

Sledujte každý týden PUBG na sociálních sítích a YouTube kanálu pro nejnovější informace o výzvách. Klipy je možné posílat přes Twitter a to s následujícími náležitostmi.

  • Na oficiálním Twitteru PUBG bude zveřejněn příspěvek, pod který je možné posílat odkazy na vaše klipy, které mohou mít délku maximálně 30 vteřin. Druhou možností je sdílet váš vlastní Tweet, který musíte označit tagem @PUBG.
  • Do příspěvku s odkazem je nutné připsat hashtagy #PUBGAwards2019 a #contest.
  • Posledním kritériem je připsání hashtagu s aktuálním názvem výzvy v angličtině bez mezer, například pro první týden to bude #AimToWin.

Nezapomeňte si dvakrát překontrolovat, zda-li váš příspěvek obsahuje všechny náležitosti. Vynechání některé z nich způsobí vyřazení vašeho klipu ze soutěže. Klipy posílejte každý týden vždy do soboty 18:00 hodin středoevropského času (9am PST). Poté už se můžete jen podívat na klipy ostatních, zatímco porota ohodnotí ten váš.

Odměny pro výherce

Každý týden bude ohodnoceno a odměněno přes 50 klipů, šance na úspěch je tak poměrně velká.

  1. místo - Pouze jeden výherce za týden. Tento výherce bude odměněn reálnou PUBG trofejí, reálným tričkem a tričkem do hry.
  2. místo - Druhých míst může být až pět. Odnesou si reálné a herní tričko.
  3. místo - Oceněno bude až 50 klipů, kteří dostanou herní tričko.

[PUBG] PUBG Awards 2019 - ocenění pro nejlepší klipy

Výherci z každého týdne budou nakonec bojovat o trofej absolutního vítěze PUBG Awards 2019, který bude vybrán fanoušky. Odnese si exkluzivní zlatou trofej PUBG. Tento vítěz může být pouze jeden v regionu (Evropa, Severní Amerika, Asie, Oceánie), tak se snažte zachytit to nejlepší, co dokážete.

[PUBG] PUBG Awards 2019 - ocenění pro nejlepší klipy

První výzva začíná - Aim to Win

Posílejte své maximálně třicet sekund dlouhé klipy toho, jak rozmetáváte nepřátele házením ručních zbraní. Pro šanci vyhrát nezapomeňte vše řádně označit podle kritérií uvedených výše a pošlete své klipy do soboty 18:00. Snažte se o to, aby váš klip vynikal mezi ostatními a vždy se řiďte heslem "Thrills over Skills". Hodně štěstí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama