[PUBG] Rekonstrukce mapy Vikendi přinese novinky
Gaming PUBG Článek [PUBG] Rekonstrukce mapy Vikendi přinese novinky

[PUBG] Rekonstrukce mapy Vikendi přinese novinky

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

3. 3. 2020 17:11

Změny terénu, globální oteplování a nové pohyblivé prvky mapy - to vše se předpokládá na nové Vikendi.

Reklama

Při nedávné velké aktualizaci s označením 6.2 byla do PUBG přidána nová mapa Karakin, která nahradila rok starou zimní mapu Vikendi. Tato změna se mnohým nelíbila, ale od PUBG bylo slíbeno, že Vikendi se do hry vrátí poté, co projde menšími úpravami převážně terénu. S Vikendi je zamýšleno hrát i profesionální hry, možná proto v PUBG usoudili, že je třeba ji ještě upravit, aby mohla dostat nálepku "e-sports ready".

Ještě před oficiálním oznámením od PUBG byly jako obvykle zjištěny informace o tom, co by se na nově rekonstruované mapě Vikendi mělo objevit. PUBG vydalo článek pro asijské partnery, který můžete vidět níže.

[PUBG] Rekonstrukce mapy Vikendi přinese novinky

Kdo ale zrovna neholduje čínštině, pro toho budou změny shrnuty zde. Podle tohoto článku to vypadá na následující změny:

  1. Nové železnice po mapě a dynamické vlaky - Není zatím jasné, na jaké ploše mapy se budou rozkládat železnice. Po těchto železnicích ale budou jezdit vlaky, které tak budou poskytovat nový taktický prvek.
  2. Většina sněhu bude z mapy odstraněna - I přes to, že mapa je zimní, bude údajně odstraněna většina sněhové pokrývky. Zda-li má tato změna nějaký důvod nebo ne se zatím neví.
  3. Remake Dino Parku - Dino Park v jihozápadní části mapy se rozroste svou rozlohou a bude přejmenován na Dinoland.
  4. Mount Kreznic - Na tuto horu ve středu mapy by údajně měl být přidán kostel.
  5. Další změny ve městech Tovar a Movatra 

Tou největší změnou je ale přidání pojízdných vlaků, podobně jako známe například z Apex Legends. Zda-li půjde nastoupit nebo dokonce řídit, je ale zatím nejasné a na tyto novinky si budeme muset ještě počkat. Ne však dlouho, podle informací od dataminera PlayerIGN by měl update s novou Vikendi dorazit příští týden, tj. 9.3. 2020 na test servery a o týden později pak na live servery.

[PUBG] Rekonstrukce mapy Vikendi přinese novinky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama