PUBG sekce eSuby bojuje o místo v PEL
Esport PUBG Článek PUBG sekce eSuby bojuje o místo v PEL

PUBG sekce eSuby bojuje o místo v PEL

Robin Hegedus

Robin Hegedus

11. 12. 2018 13:18

Kvalifikace do největší ligy v PUBG je skoro u konce. Ve hře stálé zbývá český tým eSuba.

Reklama

PUBG Corporation a Starladder již v říjnu představili projekt, kterým je profesionální liga PUBG Europe League (PEL). Jak již z názvu vypovídá jedná se o ligu PUBG, ve které se bude hrát o prizepool 1 milion eur! Tato liga startuje již na začátku roku 2019, přičemž kvalifikace dospěla do finále a nechybí zde ani český zástupce - tým eSuba!

Od 12.12. do 17.12.2018 svede 32 týmu (z čehož bylo 15 týmu pozváno a 17 týmu včetně eSuby se probojovalo kvalifikací) bitvu o deset spotů v PEL a šest míst v Contenders lize (jedná se o 2. nejvyšší PUBG ligu v Evropě). Týmy byly rozděleny do dvou skupin - eSuba je ve skupině A. Kompletní skupiny naleznete na obrázku.

PUBG sekce eSuby bojuje o místo v PEL

V každé skupině se odehraje 15 map a to 8 na mapě Erangel a 7 na mapě Miramar. Z každé skupiny postupuje 8 nejlepších celků do finále. Všechny postupující týmy mají již jistou účast buď v PEL nebo Contenders lize. Skupina A se odehraje 12.12. - 14.12. od 9:00 - do přibližně 14:00. Finále se hraje ve stejném formátu - 15. 12 se začíná od 15:00 zatímco 16.12. a 17.12. je začátek naplánovaný od 16:00. Celý harmonogram naleznete na tomto odkaze. Průběžné pořadí bude v průběhu turnaje aktualizované na tomto odkaze.

Tým eSuba se v Minsku ukáže v této sestavě:

Celá událost bude streamovaná - pokud vám angličtina nedělá problém, tak doporučuji officiální anglický stream. Streamovat tuto událost bude také oblíbený streamer a bývalý profesionální hráč Martin "spajKK" Beneš, který kromě komentovaní v češtině přidá i své poznatky a zaměří se zejména na hru eSuby.

Všechny české a slovenské týmy byly přiděleny do West regionu. Z více než 300 zúčastněných týmů se mohlo na LAN událost podívat jen 7 nejlepších. Formát pro všechny kola byl zachován a to Bo4, kde z šestnácti týmů postupovalo vždy 8 nejlepších. Pokud někoho zajímá. jak dopadly ostatní české týmy, na tomto odkaze naleznete celé kvalifikace v tabulce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama