PUBG - shrnutí 4. týdne GLL
Esport PUBG Článek PUBG - shrnutí 4. týdne GLL

PUBG - shrnutí 4. týdne GLL

Robin Hegedus

Robin Hegedus

5. 10. 2018 10:47

Přehled 4 hracího týdne PUBG GLL ligy. Jak si vedli Češi?

Reklama

Pro české týmy byl 4. týden GLL soutěže zatím nejúspěšnější, jelikož oba týmy české týmy byli k vidění v Alfa divizi - LegitDefault, který se dokázal udržet v minulém týdnu a Yikes, kteří opět postoupili z Brava divize do Alfy! A jak se naším týmům vedlo?

GLL ligy jsou dvě: Alfa a Bravo. Jelikož je Alfa brána jako hlavní liga, body za umístění v Bravo lize jsou redukovány o 50%. Každý týden se odehrají 4 hry, po kterých se vytvoří tabulka z obou lig a čtyři nejhorší týmy v Alfě daný týden sestoupí do Brava, zatímco čtyři nejlepší týmy z Brava postoupí do Alfy. Tento proces se opakuje každý týden, přičemž liga je dlouhá 6 týdnů. Na konci ligy týmy s největším počtem bodů postoupí na offline finále.

PUBG - shrnutí 4. týdne GLL

Úspěšnějším českým týmem byl celek LegitDefault, který se zejména díky dvěma hrám, ve kterých obsadil druhé místo, umístil na krásném 5. místě. Týmu Yikes se již tolik nedařilo, i přes dobré umístění v první hře skončili na 14. místě a bohužel je opět uvidíme další týden v Bravo divizi.

PUBG - shrnutí 4. týdne GLL

Další hrací den přijde na řadu ve středu 17.10.2018 od 21:00. Bude se jednat už o pátý týden z celkových šesti. V celkové tabulce 32 týmů, z kterých nejlepších 7 postupuje na offline finále, si LegitDefault drží 13. místo, Yikes zatím figurují na 19. příčce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama