[PUBG] Team Deathmatch mód se blíží
Gaming PUBG Článek [PUBG] Team Deathmatch mód se blíží

[PUBG] Team Deathmatch mód se blíží

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

11. 2. 2020 16:40

Při údržbě serveru unikla informace o novém TDM módu.

Reklama

Není tomu tak dávno, co se v komunitě PUBG začalo mluvit o Team Deathmatch módu. Ve hře jako je PUBG, kde je ovládání zbraní jednou z klíčových vlastností k úspěchu, by přidání tohoto módu znamenalo exponenciální růst gunplay umění každého hráče i přes přítomnost tréninkové mapy. Tréninková mapa totiž nedokáže nahradit situace "na ostro", v novém Deathmatch módu ale bude možné si tyto situace více natrénovat, stejně jako tomu je již dlouhou dobu v PUBG Lite.

Nic není ještě oficiálně potvrzeno, ale při dnešní noční údržbě serverů unikly zřejmě nechtěné informace přímo od PUBG. Po údržbě bylo totiž možné dostat se do nové sekce v herním menu - "Arcade", kde byl dostupný TDM mód 8 vs. 8 hráčů. Vydání tohoto nového módu je tak téměř jisté a zřejmě i připravené k vypuštění na testovací servery. K tomu jsou na obrázku níže vidět i sloty pro další módy. Je tak více než možné, že deathmatchem nic nekončí.

[PUBG] Team Deathmatch mód se blíží

Otázkou však zůstává, zda-li se TDM módem nenaruší atmosféra battle royale hry a při úbytku hráčů, které PUBG momentálně zažívá, může být tato novinka kritická pro časy matchmakingu v normálních battle royale módech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama