PUBG update #23 - novinka do arzenálu, úpravy customek, změna času resetu cen krabic
Gaming PUBG Článek PUBG update #23 - novinka do arzenálu, úpravy customek, změna času resetu cen krabic

PUBG update #23 - novinka do arzenálu, úpravy customek, změna času resetu cen krabic

Jakub Osička

Jakub Osička

21. 10. 2018 13:04

Třiadvacátý update Playerunknown's Battlegrounds přichází na scénu a i tentokrát přináší širokou škálu novinek.

Reklama

Třiadvacátý update Playerunknown's Battlegrounds přichází na scénu a i tentokrát přináší širokou škálu novinek. Tradičně jej můžete nejprve vyzkoušet na testovacích serverech a po verifikaci stability bude nasazen i přímo do běžného provozu.

A na co se těšit? Tentokrát tady máme novou zbraň, vylepšení customek včetně nového módu nastavení Conquest a spoustu drobných úprav gameplaye a herních ovládacích prvků.

Nová zbraň - Skorpion

Novinkou ve zbraňovém arzenálu je tentokrát Skorpion, který se bude objevovat na všech herních mapách a krmit jej budete 9mm municí. Samozřejmostí je možnost plně automatické střelby a navíc poměrně slušná možnost přizpůsobení dalšími zbraňovými doplňky - přidat můžete red dot optiku, tlumič, několik gripů, rozšířený zásobník nebo pažbu pro UZI.

Změny herního lobby

Příjemnou novinkou je zobrazení seznamu změn z posledního updatu po rozkliknutí ikonky přímo v herním lobby. Vždycky tak snadno zjistíte, co se ve hře s posledním patchem změnilo.

Gameplay

Pistole P18C má nově slabší zpětný ráz. Upravena byla průhlednost modré zóny, která byla v minulém patchi znatelně snížena.

UI/UX

Do hry byly přidány dynamické rady, které se zobrazují při konkrétních situacích ve hře - jejich používání můžete samozřejmě nastavit dle libosti. Upraveno bylo také ovládání menu, při kterých jsou volby vybírány prostřednictvím interaktivního kruhu.

Herní svět

Úprav a vylepšení se dočkal především training mód. Optimalizoval se pohyb terčů a byly limitovány spawny vodních dopravních prostředků. Prozatím jde prý o dočasné řešení některých problémů s výkonem.

Malým pozitivem je, že nyní v normálních hrách budete získávat Survival pointy dokonce i tehdy, pokud ve hře zemřete, ale zůstanete sledovat své spoluhráče. Survival pointů takto ale získáte o polovinu méně.

Anti-cheat

Do eventových her byla přidána možnost nahlašovat hráče. Při spectatingu se po zmáčknutí "R" objeví report hráče, který vás zabil. V případě zabití spoluhráčem se automaticky bude nahlašovat team-killing. Stejného hráče můžete nahlásit pouze jednou za zápas.

Skiny a restart "cen" krabic

Do hry přibude nový "multi-slot", ve kterém si budete moci nasadit specifické oblečení - např. jeden kus oblečení, které reálně pokrývá více slotů (třeba hrudník a nohy). Multi-slot tak automaticky bude nadřazený těmto individuálním slotům.

Ještě jedna důležitá změna - mění se čas resetu potřebných BP pro kupování krabic. Nově k němu dojde každou středu ve dvě hodiny ráno našeho času.

Customky

Jak už bylo řečeno v úvodu, v rámci custom her si nyní budete moci vybrat i mód Conquest - tedy hru 50 vs. 50. To ale není všechno. Nově si můžete přenastavit také koeficient poškození (škála 0 - 500 %) - dokonce ve specifických kategoriích pro různé části těla. Tréninková mapa Camp Jackal je nyní také dostupná pro custom hry.

Opravy chyb

Ani tento update není výjimkou. Došlo také k opravě mnoha specifických chyb a herních bugů. Pokud by vás zajímal jejich konkrétní popis, mrkněte do zdrojového článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama