[PUBG] Z kódu PUBG byla vydolována zmínka o klan systému a dalších novinkách
Gaming PUBG Článek [PUBG] Z kódu PUBG byla vydolována zmínka o klan systému a dalších novinkách

[PUBG] Z kódu PUBG byla vydolována zmínka o klan systému a dalších novinkách

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

19. 11. 2019 13:08

Co nás čeká ve hře, aniž by to bylo oficiálně oznámeno?

Reklama

Dolování dat, tzv. datamining, je používáno k různým účelům, mimo jiné i zjišťování a publikování herního obsahu ještě před tím, než jej sami vývojáři oficiálně oznámí. V minulosti již byly takto publikovány herní skiny, úpravy map atp. Tentokrát se uživatel Twitteru s přezdívkou PlayerIGN ozval s novinkou systému klanů, který by se měl v budoucnosti v PUBG objevit. To ale není jediné, co je údajně interně testováno.

Podle zveřejněného úniku by systém klanů měl stát 5000 BP přímo ve hře, název klanu by měl být v rozmezí od 2 do 15 písmen a 0 do 6 čísel. Mimo názvu se objevuje i označení, slogan nebo popis klanu, kde by mělo být možné napsat až 180 znaků. Maximální počet členů by podle uniklých dat měl být nastaven na 20. Spekuluje se i o možnosti výměny jakýchsi herních "životopisů", kdy by vůdci klanu přijímali nové rekruty na základě např. PUBG ID, které nyní nemá ve hře příliš využití.

[PUBG] Z kódu PUBG byla vydolována zmínka o klan systému a dalších novinkách

Systém klanů ale není jediné, co tento dataminer předpovídá. Mezi zjištěnými informacemi jsou i ty, které ukazují na novou automatickou zbraň P90, útočnou pušku FAMAS nebo HK G3. Dočkat bychom se také měli úplně nového módu v PUBG, jehož mapy se údajně testují - Team Deathmatch, který můžeme znát z jiných FPS her. Dalšími novinkami by měl být přepracovaný systém pohybu a animací, přidání štítu jako nové obranné zbraně nebo výbušnin C4 a Claymore. Miramar by se pak měl dočkat nové lodi. Poslední avizovanou novinkou je příběhový mód, který by měl vysvětlovat minulost mapy Erangel.

Pokud by se ukázalo, že informace jsou pravdivé, pak je to bohatá nadílka herního obsahu. Většina změn by měla být uvedena v průběhu roku 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama