[PUBG] Zvolte váš oblíbený komunitní skin
Gaming PUBG Článek [PUBG] Zvolte váš oblíbený komunitní skin

[PUBG] Zvolte váš oblíbený komunitní skin

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

11. 1. 2020 04:22

Skiny pak dostanete zdarma k příležitosti 3. výročí PUBG.

Reklama

Před koncem roku 2019 byla vyhlášena soutěž o nejlepší komunitou vytvořený skin. Zúčastnit se mohl každý podle pravidel, které jsme uváděli v minulém článku o soutěži. Stačilo pouze navrhnout skin na zbraň M416, mikinu s kapucí a padák. Porota pak vybrala 5 nejlepších z každé kategorie a nyní přicházíte na řadu vy - fanoušci PUBG. Máte tak možnost z každé kategorie zvolit jednoho svého oblíbence a poslat jej tak blíže k tomu, abyste jej vlastnili přímo ve hře, a to zdarma. PUBG totiž bude slavit 3. výročí od oficiálního spuštění a rozhodlo se, že tímto odmění hráče.

Vyhodnocení soutěže

Do soutěže se zapojilo celkem 1200 návrhů z celého světa během dvou týdnů. Porota pak zúžila všechny návrhy na 5 skinů ve 3 kategoriích. Postupující návrhy můžete vidět na oficiálních stránkách PUBG, kde pro ně můžete rovněž hlasovat. Skin s nejvíce hlasy pak bude věnován každému účtu.

  • Kde uvidím skiny a kde můžu volit? KLIKNĚTE SEM
  • Kolik na to mám času? Celkem 10 dní, spuštění volby proběhlo 10.1.2020.
  • Můžu volit více skinů z každé kategorie? Nemůžete, v každé ze 3 kategorií lze volit pouze jednou.

Soutěž o speciální ceny pro voliče

Každý, kdo bude volit ze skinů má navíc šanci vyhrát speciální ceny od PUBG. Po odeslání vašich hlasů stačí kliknout na tlačítko "SHARE", které umožní sdílení hlasů na vaší sociální síti, nezapomeňte přidat hashtag #PUBGSkinContest. Po skončení volebního období bude náhodně vybrána stovka hráčů, kteří sdíleli. Vylosování a kontaktování vítězů proběhne od 1.2.2020 během sedmi dnů. V případě, že budete kontaktování a neodpovíte, bude cena předána následujícímu kandidátovi.

[PUBG] Zvolte váš oblíbený komunitní skin

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama