Radek "Neonstar" Tomica: „Finále je tady. Čekají nás nejlepší zápasy domácí scény!“
Esport Rocket League Článek Radek "Neonstar" Tomica: „Finále je tady. Čekají nás nejlepší zápasy domácí scény!“

Radek "Neonstar" Tomica: „Finále je tady. Čekají nás nejlepší zápasy domácí scény!“

Nicolas Heller

Nicolas Heller

8. 8. 2021 17:24

Nejlepší čtyři týmy ligové fáze Grunex Masters powered by LG UltraGear se už dnes poperou o titul historicky prvního mistra.

Reklama

Přišel den zúčtování! Nejlepší čtyři týmy ligové fáze Grunex Masters powered by LG UltraGear se už dnes poperou o titul historicky prvního mistra. Play-off se odehraje v neděli 8. srpna od 19:00 na twitch kanále Cukyho. Díky formátu pavouka na dvě vyřazení se bezpochyby můžeme těšit na ty nejnapínavější zápasy. Průběh prvního ligového finále se nám již tradičně pokusí nastínit Radek "Neonstar" Tomica.

Netrpělivě očekává tuhé boje a velké finále Grunex Masters také komentátor a expert Radek "Neonstar" Tomica, který nás svými predikcemi obohacuje už od základní části. Tentokrát si ale i on uvědomuje, že vyhrát může úplně každý: „Klání čtyřech nejlepších týmů naší scény slibuje opravdovou show, čekají nás nejlepší zápasy domácí scény. V této fázi už nelze říct, na které zápasy se může člověk těšit nejvíce, tady už jde prostě o všechno. Jedna chyba a padáš do spodního pavouka. Druhá chyba? Konec. Největší tlak ponesou na bedrech hráči Enterprise od kterých většina očekává první místo. Kdyby se mě někdo ptal před ligou, kdo bude hlavním protivníkem Enterprise, řekl bych Sinners. Jak jsme mohli vidět, tak Sinners se v lize hodně trápili a za svůj postup do play-off tak trochu vděčí DGG. V současné chvíli si myslím, že hlavním soupeřem Enterprise bude nadějná trojice z ASE Banger. Zajímavostí také je, že všechny týmy, které reprezentují své organizace v současné sestavě, nemají společně zatím žádný velký úspěch týkající se naší scény. Očekávám, že tohle si každý tým uvědomuje a každý z hráčů si bude chtít připsat tohle prestižní prvenství.“

Rozpis zápasů finále

19:00 Enterprise Esports vs. Sinners Esports 19:30 ASE Banger vs. DGG Esports 20:00 1. kolo pavouka poražených 20:30 finále pavouka vítězů 21:00 finále pavouka poražených 21:30 Grand finále (tým z pavouka vítězů vede 1:0)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama