Razer představuje chytré herní brýle
Technologie Článek Razer představuje chytré herní brýle

Razer představuje chytré herní brýle

David Jiránek

David Jiránek

5. 3. 2021 12:18

Mají zabudovaný mikrofon a reproduktor.

Reklama

Portfolio herního příslušenství od Razeru se rozrůstá o dalšího člena. Tím jsou "chytré brýle" nesoucí název Anzu. Jde o spojení klasických herních brýlí s modrým filtrem a sluchátek. Brýle mají totiž integrovaný mikrofon a repráček.

Razer představuje chytré herní brýle

Razer bude brýle Anzu nabízet ve dvou variantách, každou pak ve dvojici velikostí. K dispozici bude obdélníkový a kulatý vzhled, vždy v černé variantě. Zákazníci si mohou vybrat mezi L a SM velikostí.

Sklíčka na brýlích nabídnou filtr modrého světla, který odstraní až 35 % škodlivého záření. Chrání také před slunečním svitem, konkrétně poskytují 99% ochranu proti UVA/UVB záření.

Razer představuje chytré herní brýle

Hlavním lákadlem ale jistě budou "chytré funkce". Jde o zabudované bluetooth repráčky a mikrofon s nízkou odezvou. Bok sluchátek je dotykový a umožní například spuštění chytrého asistenta z vašeho telefonu a ovládání multimédií.

Zapínání brýlí funguje automaticky při jejich rozložení. Umožněno je také telefonování skrze propojený telefon. Výdrž se má pohybovat okolo pěti hodin. Cena na oficiálním eshopu Razeru je stanovena na 199$, tedy okolo 4 400 Kč bez daně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama