Recenze nových Xboxů Series S a X jsou venku
Technologie Článek Recenze nových Xboxů Series S a X jsou venku

Recenze nových Xboxů Series S a X jsou venku

David Jiránek

David Jiránek

5. 11. 2020 18:46

Nová generace má slibně našlápnuto.

Reklama

Microsoft dnešním dnem povolil novinářům vydat kompletní recenze nových Xboxů Series S a X. Jaké jsou tedy dojmy z nové generace konzolí? Oba modely působí velmi pozitivně. Recenzenti si pochvalují zejména rychlé načítací časy, instantní přepínání mezi pozastavenými tituly a v případě silnějšího Series X nativní 4K.

Obě konzole nemají nejmenší problém s chlazením a zůstávají tiché i relativně chladné při vyšším nasazením. Uživatelské prostředí se od minulé generace téměř nezměnilo a funguje skvěle.

Skvělou vlastností je možnost přesunout si hry ze starších Xboxů přes lokální síť. Hrát hry lze i z klasického externího, nicméně načítání bude trvat déle. Na co si recenze stěžují je zejména malé úložiště u Xboxu Series S. To se zaplní po nahrání několika málo her.

Nativní 4K u Xboxu Series X působí o hodně lepším dojmem, než v případě staršího Xboxu One X. Obraz modelu Series S vyniká především na QHD monitorech. Stabilita i rychlost nových konzolí nepředstavuje žádný problém a zdá se, že vydání Xboxů proběhne bez větších problémů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama