rozpad-lol-sekce-esuby
Esport Článek Rozpad LoL sekce eSuby

Rozpad LoL sekce eSuby

Vítek Levý

Vítek Levý

1. 11. 2015 08:08

Z eSuby odchází hned 3 hráči - a to Odstranovac, Baxtrix a Piipous3k.

Reklama

League of Legends sekce eSuby prošla od minulého roku hodně změnami, ale jeden člověk zůstával a to byl  [Slovensko] Michal "Odstranovac" Duchoň, na kterém také bylo vybudovat zcela nový tým. To se mu pak také podařilo, ale jak už to vypadá, tak týmu se nějak extra dobře nevedlo. Podle jeho vyjádření (naleznete níže) se v týmu každý den zhoršovala atmosféra a ve hře se nabývalo chyb. Odstranovac nebyl jediný, kdo si tohle myslel. Společně s ním totiž eSubu opouští marksman Štěpán "Baxtrix" Buchta, který momentálně také komentuje Worlds. Kam jeho další kroky povedou je zatím neznámé. A jako poslední z eSuby odchází oblíbenec české LoL komunity Jan "Piipous3k Pipota. Ten nejspíš společně s Odstranovacem přechází do jiného týmu. V sestavě tedy zbyli pouze Bùi "Dejv" Anh Việt a Marek "Abitak" Kochanský. Tak doufejme, že po vzoru Odstranovace, najdou rychle náhradu a nová sestava eSuby tady bude co nevidět.

Rozpad LoL sekce eSuby

Vyjádření Michala "Odstranovac" Duchoňe:

"Zdravím všetkých, nebudem chodiť okolo horúcej kaše a prejdem rovno k veci. Rozhodol som sa opustiť eSuba LOL sekciu a to z viacerých dôvodov. Tímova atmosféra sa zhoršovala každým dňom a chyby ktoré už dávno nemali existovať sa neustále opakovali. Zase ako už bolo zvykom mala prísť dalšia zmena súpisky o ktorej som mal opäť rozhodnúť ja a tým som stratil posledný kúsok nádeje čo som ešte mal. Pod eSubou som pôsobil presne rok a pol čo je celkom zábavný fakt a počas tohto obdobia som získal mnoho dobrých umiestnení či už na SK/CZ scéne alebo na EU turnajoch ale ako sa hovorí nič netrvá večne a preto by som ešte raz chcel podakovať eSube za možnosť ich reprezentovať a príjemnú spoluprácu s vedením. Viac infa o tom čo bude so mnou vám bude prezradené v najbližších dňoch ale na MČR sa pravdepodobne ešte uvidíme, takže stay tuned."

Rozpad LoL sekce eSuby

Vyjádření Jana "Piipous3k" Pipoty:

"Ahoj všichni, dnes přicházím s trošku smutnější zprávou. Ze začátku se nám hrálo v týmu fajn, ale v poslední době přišlo moc změň v hrozně úzkém časovém úseku a nějako se nám už nepodařilo vrátit se na svou původní úroveň hraní ze začátku roku a i když to byla zábava, tak o tom to není. Z toho důvodu jsem se tedy rozhodnul opustit tým a hledat štěstí jinde. eSuba byla zatím ta nejprofesionálnější organizace ve které jsem kdy působil a chtěl bych ji poděkovat za všechno, co pro nás udělala, organizaci i týmu přeji hodně štěstí do budoucna."

Bývalá sestava eSuba.INTEL League of Legends:

  • Michal "Odstranovac" Duchoň - Top
  • Jan "Piipous3k" Pipota - Jungle
  • Marek "Abitak" Kochanský- Mid
  • Štěpán "Baxtrix" Buchta - Marksman
  • Bùi "Dejv" Anh Việt - Support
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama