Ruffian Games spolupracují s Rockstar Games
Gaming Článek Ruffian Games spolupracují s Rockstar Games

Ruffian Games spolupracují s Rockstar Games

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

13. 10. 2019 15:09

Co si pro nás přichystají?

Reklama

Skotští vývojáři Ruffian Games nyní odhalili na svém twitterovém účtu, že se dohodli na spolupráci s americkým gigantem Rockstar Games (Grand Theft Auto, Red Dead Redemption). Na jakých titulech společně pracují se už samozřejmě nezmínili, popřípadě zda půjde jen o porty již vydaných her od Rockstaru. Jediné známé je to, že Ruffian Games otevřelo nábor pro několik pracovních pozic, nejspíš kvůli práci na "nových" titulech.

Nicméně spolupráce těchto dvou studií není uskutečněna poprvé. Již dříve se podíleli na vývoji her jako Manhunt či Grand Theft Auto. Na čem si ale nejvíce dali v Ruffian Games práci, bylo Halo: The Master Chief Collection na PC a Xbox 360, kde pomáhali vývojářům z 343 Industries. Samotné studio má pak na svědomí vývoj Crackdown 2 či Kinect Playfit na Xbox 360, nebo akční střílečky Fragmental, jenž i sami vydali. Především se ale Ruffian Games prezentují jako nezávislé vývojářské studio.

Prozatím se můžeme jen domnívat, co tato spolupráce přinese. V kurzu může být Bully 2, GTA 6 nebo další díl Manhunt, popřípadě i L.A. Noire či Max Payne. Tak či onak jsme velice zvědaví, co si pro nás připraví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama