Sazka eLEAGUE: "I malá chyba může rozhodnout zápas," tvrdí Levi
Esport CS:GO Článek Sazka eLEAGUE: "I malá chyba může rozhodnout zápas," tvrdí Levi

Sazka eLEAGUE: "I malá chyba může rozhodnout zápas," tvrdí Levi

Michael Douša

Michael Douša

1. 5. 2020 13:37

Lukáš "Levi" Bouřa z eSuby se podělil o názory na vlastní hru a turnaje v době koronaviru.

Reklama

Sazka eLEAGUE je v plném proudu a už tuto neděli nás čeká čtvrté kolo. Jak si s předchozími koly poradila eSuba a co chtějí vylepšit? O to se s námi podělil Lukáš "Levi" Bouřa!

Patříte mezi české full-time sestavy, pomáhá vám ten režim ve hře, komunikaci a i mimo obrazovky?
Ano určitě nám to pomáhá, finanční podpora nám zlehčuje život. Ale pokud chceme být každým dnem lepší a lepší. musíme se hlavně my chtít zlepšovat. Každá prohra by měla hráče nakopnout k tomu, aby dělal pro to, co ho baví, něco víc a nenechal to je tak.
Máte za sebou první kola Sazka eLeague, ta vám ovšem příliš úspěchu nepřinesla. Další vás ale ještě čekají, takže moje otázka zní: Víte, na čem zapracovat a co zlepšit? V čem byl problém?
Určitě už víme, co nám dělalo problém a s celým týmem už na tom pracujeme. Snažíme se hledat chyby a kde byly mezery, aby se to nestávalo. I mála chyba může někdy rozhodnout zápas.
ELeague stejně jako jiné turnaje musela přejít na čistě online formát. Myslíš, že to má vliv na tvou nebo vaši hru? Zahrál by sis radši offline, na stage?
Určitě to má trochu vliv na naší hru, jelikož ne všichni máme doma dobrý internet, ale určitě bychom si zahráli raději offline. Je to trochu něco jiného a myslím si, že právě nám by to vyhovovalo mnohem více.
 
Poslední dva týdny přinesly ve velmi rychlém sledu několik updatů, mimo jiné došlo ke změnám několika zbraní. Desert eagle, zhoršení kriega a sleva na M4 s tlumičem, podepsalo se to na vašem stylu hry? Vítáš tyhle změny?
Náš styl hry to nějak moc nezměnilo. Právě naopak nám to pomohlo, protože krieg byla strašně silná zbraň. Jakmile došel nerf, hra začala být trochu jednoduší. Doufal jsem, že nerf kriegu bude a jsem nesmírně rád, že přišel.
Druhý update zase přinesl změny na Vertigu, které jste krátce po aktualizaci hráli proti Sinners. Stihli jste se řádně připravit? Překvapil vás tento výběr?
Já jsem byl z té aktualizace mimo. Čekal jsem, že Vertigo aspoň chvilinku nebudou měnit, ale bohužel. Proti Sinners jsem se připravovali, ale nestačili jsme na ně na CT straně.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama