Sazka eLEAGUE: „Minule to nebyla náhoda, věřím, že Sinners porazíme,“ říká Majky z Brute
Esport Článek Sazka eLEAGUE: „Minule to nebyla náhoda, věřím, že Sinners porazíme,“ říká Majky z Brute

Sazka eLEAGUE: „Minule to nebyla náhoda, věřím, že Sinners porazíme,“ říká Majky z Brute

Michael Douša

Michael Douša

21. 5. 2020 21:14

„Stačí nedělat zásadní chyby a naopak co nejvíc potrestat Sinners za ty jejich,“ dodává.

Reklama

Je mu 17 let, řadí se tak mezi nejmladší účastníky našeho turnaje, dříve se angažoval v Dark Tigers, v týmu je pouhé dva měsíce a na turnaji si vysloužil mnoho podpory, uznání a vlastní MVP zápasu. Před posledním kolem první fáze Sazka eLEAGUE jsme si pozvali Lukáše "Majky" Měcháčka, talentovaného střelce z Team Brute, aby nám odpověděl na pár otázek. 

V Sazka eLeague jste začali velmi silně, ale poslední zápasy až tak dominantně nevypadají, čím to je?
Myslím si, že to takhle má každý nový tým. Ze začátku jedou všichni bomby, ale pak ten tým klesá a klesá, dokud se znovu nějak neodrazí. Jen čas ukáže, jestli se dokážeme odrazit také.
Váš poslední zápas s eSubou určitě neudělal radost všem sázkařům, připravovali jste se na zápas dostatečně? Byl to boj o semifinále, nebo jen o play-off?
Na eSubu jsme se moc nepřipravovali, hráli jsme prostě svoji hru a věřili jsme, že to bude vycházet. Na Miragi jsme se s nimi utkali pár dní před samotnou sazkou a tam jsme je porazili nějak 16-7 myslím. Na Nuku jsme si tak jistí nebyli, protože eSuba má dobrej Nuke, ale řekl bych že jsme je po té Miragi dost podcenili a to hrálo nějakou tu roli v tom, jak se vyvíjela druhá mapa. 
 Jak vnímáš změny na československé scéně, vítáš konkurenceschopnost Sampi? Znáš se nějak lépe s jejich hráči?
 Sampi jsou hodně dobrej tým a jsem rád, že jsme se s nimi mohli poprvé utkat v zápase ve kterém o nic nešlo (cool liga, když jsme měli už jasnej postup), a tak aspoň víme, co od nich čekat, a co proti nim vychází. Hráče ze Sampi mám rád, s Daxenem jsme v jednu dobu hrávali hodně často Faceity a s Pechynem se občas po večerech bavíme, protože se známe se stejným kolektivem lidí. Oba dva jsou to v pohodě borci, ale se zbytkem jejich týmu se moc neznám.
Jak se stavíš k Valorantu jako potenciálnímu konkurentu CS:GO? Uvažoval jsi o přechodu? 
Valorant jsem zkoušel, ale nenadchlo mě to. Nedokážu si představit, že bych u té hry strávil stejný čas, jako u CSka. Každopádně ta hra vypadá zajímavě a občas ji hraju s kámošema, ale nemyslím si že by měl Valorant sesadit CSko z trůnu těch nejlepších fps her. Ale těžko říct, ta hra je tuším ještě v betě, takže teprv čas ukáže jak se to všechno bude vyvíjet. 
Příští týden vás v lize čekají rovnou dva zápasy, věříte si že zopakujete svůj triumf nad Sinners i v eLeague? 
Věřím, že jsme schopni porazit Sinners a že naše poslední vítězství proti nim nebyla náhoda. Pokud budeme hrát stejně jako tehdy, tak si myslím, že máme velkou šanci na výhru. Stačí nedělat zásadní chyby a naopak co nejvíc potrestat Sinners za těch pár chyb co dělají oni. 
Ode mě je to vše, chceš ještě něco vyslat do světa? 
Na závěr bych chtěl poděkovat všem fanouškům za to, že drží s námi a věřím že vás v nadcházejících zápasech nezklameme. 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama