Sazka eLEAGUE: "Po príchodu Tomya sme pomenili takmer všetko," říká OxidE
Esport CS:GO Článek Sazka eLEAGUE: "Po príchodu Tomya sme pomenili takmer všetko," říká OxidE

Sazka eLEAGUE: "Po príchodu Tomya sme pomenili takmer všetko," říká OxidE

Michael Douša

Michael Douša

8. 5. 2020 11:25

Samuel "OxidE" Krajčík se podělil o detaily odchodu mgnt-a, příchod Tomya a víc.

Reklama

Oslabili nejen Enterprise či původní Sampi, ale dokonce i favority Brute. To jsou Defeaters, kteří se v Sazka eLEAGUE zatím drží na páté příčce a míří ještě výše. Samuel "OxidE" Krajčík se nám podělil o nepříjemné detaily odchodu kapitána Roberta "mgnt" Zemka, detaily nové sestavy a mnohem víc:

V Sazka eLEAGUE patříte mezi týmy, které nejsou svou strukturou full-time. Vidíš v tom nějaký handicap?
Popravde si tohto faktu vôbec nevšímam. Je určite fajn mať za menom organizácie to pomyselné „full-time“ ale na druhú stranu je treba brať ohľad na tlak ktorý je vyvíjaný na tímy s touto kolónkou. Tlak na výsledky ale aj vystupovanie sú hlavné faktory, ktoré tímom veľa krát dokážu viac uškodiť ako pomôcť. Osobne nám dnešná situácia vo svete vyhovuje keďže dokážeme čiastočne prispôsobiť herné podmienky čo najbližšie ostatným tímom.
Na poslední chvíli jste měnili sestavu, bylo to překvapení i pro vás, nebo jste měli dost času na přípravu?
Už v dobe príchodu mňa a cisa do tímu, sme vedeli ako to celé bude pokračovať ďalej. Už pred našim príchodom Róbert hovoril že ak bude v budúcnosti cítiť že už mu to “nestrieľa“, sám za seba ponúkne náhradu a on sa presmeruje na pozíciu coacha, pokiaľ bude vidieť že sa tím po jeho odchode nerozpadne a bude fungovať naďalej. Situácia bohužiaľ nastala skôr ako sme očakávali, pričom rozhodnutie ovplyvnila z veľkej časti aj nálada vo vnútri tímu. Osobne sa priznávam že som jeho odchod z väčšej časti zavinil ja, keďže sa naše názory na štýl hry akou sme sa chceli prezentovať líšili pričom sa Róbert rozhodol ako sa rozhodol. S Tomyom sa všetci poznáme, po hernej aj ľudskej stránke si sedíme, takže nebolo ťažké ho prijať do tímu a začať pracovať hneď ako to bolo možné.
Je velká změna hrát s Tomyem místo mgnta? Došlo k obměně rolí v týmu?
Zmena to bola pomerne veľká. Role sa museli jemne upraviť keďže nám odišlo skúsené IGL. Túto rolu som si na starosť zobral ja, pričom tomyo prebral moju predošlú rolu supporta. Pomenili sme v podstate všetko, takže sme stále v čase kedy sa zohrávame a hľadáme to čo nám bude vyhovovať najviac.
 
Co stálo za vaší porážkou proti Gunrunners? I komentátoři poznamenali, že jste nabrali dech až v půlce druhé mapy, čím to bylo?
Na mapu train sme sa pripravovali dva dni pred zápasom. Na tréningoch všetko vyzeralo fajn a mapa sa nám celkom pozdávala, aj napriek tomu že sme ju dovtedy banovali ako prvú. GRS nastúpili do zápasu vo vysokom tempe na ktoré sme neboli pripravení keďže všetky tímy v tréningových zápasoch hrali skôr pomalú metodickú hru. Neboli sme schopní chytiť sa CT strany a potom to dopadlo ako to dopadlo. Na Duste sme sa takpovediac viezli v rovnakom tempe ako na traine. Nevychádzalo nič, agresívne setupy GRS nás neustále vyvádzali zo sústredenia a nevedeli sme sa vôbec chytiť. Na half som chalanom povedal že začneme hrať tak ako oni. Nedáme súperovi dýchať a uvidíme ako to celé skončí. Po dobrom comebacku sme sa avšak klasicky zasekli a nevedeli sme využiť ponúknuté situácie, v ktorých nás super opäť potrestal.
V příštích dvou týdnech Vás čekají zápasy proti eSubě a RAMS, věříte si? Budete hrát spíše svou hru, nebo se připravujete konkrétně na svého protihráče?
Tieto zápasy nechcem predpovedať. Budeme sa svedomito pripravovať a uvidíme ako to cele dopadne. Verím že sa dokážeme naladiť na rovnakú vlnu ako pred samotným začiatkom Sazka eLEAGUE a opäť ukážeme akým tímom dokážeme že sa s nami má počítať.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama