Sazka eLEAGUE: SINNERS jasnými favority
Esport CS:GO Článek Sazka eLEAGUE: SINNERS jasnými favority

Sazka eLEAGUE: SINNERS jasnými favority

Michael Douša

Michael Douša

29. 8. 2020 00:35

Sinners v minulém týdnu prohráli svou první mapu v Sazka eLEAGUE, co přijde zítra?

Reklama

Po prvním splitu, jenž si spíše rychle než zběsile uzmuli liberečtí Sinners se vrháme do splitu podzimního s větším prize poolem, ještě lepšími týmy a ještě nabitější CS:GO akcí! Co nás čeká ve druhém kole?

BRUTE vs. Dark Tigers, 13:00

BRUTE v nové sestavě si v prvním kole velmi svižně podali tým ENTERPRISE, tedy s menší změnou sestavu Gunrunners - místo Martina "Dytor" Handla se do čela postavil Tomáš "system" Zemko - a vypadají, že u toho končit nebudou. Vypadají hladově a jednoznačně budou chtít konkurovat Sinners na první příčce české scény. Tentokrát se postaví Dark Tigers, kteří do eLEAGUE přibyli po baráži. Vypadá to tak na rychlou akci, z níž by BRUTE měli vyjít vítězně.

Dark Tigers se v prvním kole postavili druhému týmu z baráže, tedy eEriness, což znamenalo remízu a jeden bod pro každý tým. Proti veteránům BRUTE ale mají pramálo šancí, vzhledem k tomu, že i baráž prvního splitu znamenala až téměř porod a dá se objektivně říct, že do hlavní části druhého splitu se dostali především se štěstím.

Sazka eLEAGUE: SINNERS jasnými favority

Entropiq vs. ENTERPRISE, 15:00

Entropiq vstoupili na československou scénu ve velkém stylu. Jsou prvním týmem v Sazka eLEAGUE, kterému se podařilo uzmout mapu legendárním Sinners, což je opravdu úctyhodný čin. Nyní pod patronátem Machmuda Muradova a McDonald's sice není asi záhodno, že jsou hladoví, nicméně chuť po vítězství je po takovém výkonu určitě nepustí!

ENTERPRISE jak je výše zmíněno mají sice novou sestavu, ale že by s ní měli mnoho štěstí, se úplně říct nedá. Je ale dost pravděpodobné, že se jim ve druhém kole nepoštěstí o moc víc, proti Entropiq budou mít hodně těžký boj a bohužel to vypadá pro rudé EP bledě.

Sazka eLEAGUE: SINNERS jasnými favority

SINNERS vs. SAMPI, 17:00

Sinners měli minulý týden méně štěstí, než za celou dobu trvání prvního splitu eLEAGUE. Proti SAMPI jsou ale jasnými favority a sázka na ně je asi největší jistotou tohoto kola. Sinners jsou vítězové obou největších českých lig a je jisté, že si tento titul rádi ponechají.

SAMPI naopak v průběhu prvního splitu změnili sestavu, což vypadalo zpočátku skvěle, jakmile ale došlo na lámání chleba v play-off, vypadli hned po první hře. Po druhé menší změně sestavy se pustili do druhého splitu, ale ani to jim nepřineslo mnoho štěstí - tentokrát je porazila eSuba.

Sazka eLEAGUE: SINNERS jasnými favority

eSuba vs. eEriness, 19:00

Jestliže je sázka na Sinners největší jistotou, sázka na eSubu je v tomto případě hned na druhém místě. EEriness jsou nováčky, kteří do eLEAGUE přišli po vítězství v baráži, ale dá se říci mnoho podobného, co o sázce na BRUTE proti Dark Tigers. Zato eSuba se drží na vysoké úrovni už od svého druhého místa v prvním splitu Sazka eLEAGUE.

EEriness remizovali v posledním kole s Dark Tigers, což jim asi moc kuráže do druhého kola nepřidá. Obzvlášť proti takovým veteránům jako eSuba. Jejich kvality tak nemůžeme opomenout, ale proti eSubě asi nebudou mít mnoho šancí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama