Season Pass pro Assassin's Creed: Odyssey nabídne dvě velká DLC
Gaming Článek Season Pass pro Assassin's Creed: Odyssey nabídne dvě velká DLC

Season Pass pro Assassin's Creed: Odyssey nabídne dvě velká DLC

Filip Němeček

Filip Němeček

16. 9. 2018 12:26

A také remasterovaný třetí díl a Liberation.

Reklama

Ubisoft prozradil, co obsáhne Season Pass pro letošní Assassin's Creed: Odyssey a těšit se můžeme na velkou porci nového obsahu. Hlavní budou dva příběhové balíčky. Ten první Legacy of the First Blade vyjde už v prosinci, respektive začne vycházet. Obě DLC budou totiž epizodická, rozdělené na tři části a ty budou vycházet po šesti týdnech.

Season Pass pro Assassin's Creed: Odyssey nabídne dvě velká DLC

V prvním balíčku budeme bojovat “po boku legendy”, tedy vůbec prvního asasína a dozvíme se, proč “útočí ze stínů”. Druhé rozšíření The Fate of Atlantis bude něco pro milovníky řecké mytologie. Vydáme se totiž pátrat po osudu první civilizace a kontinentu Atlantida. Epizody začnou vycházet na jaře příštího roku.

Březen potom přinese poslední část Season Pass obsahu a sice remasterované hry Assassin's Creed: III a Liberation. Podruhé tak budeme moci prožít americkou revoluci. Dá se předpokládat, že oba remastery půjde později koupit samostatně.

{control gallery}

Také obsah zdarma

Na nový obsah pro Odyssey se můžete těšit i v případě, že neplánujete kupovat Season Pass. Ubisoft prozradil, co má zatím pro hráče v plánu. V první řadě to budou příběhové mise The Lost Tales of Greece, které budou vycházet postupně a poskytnou vám nová dobrodružství.

Dále jsou v plánu opakující se herní eventy. Každý týden se ve hře třeba objeví jiná “epická” loď, kterou budete moci potopit a získat odměny. Stejně tak se můžete těšit na denní a týdenní výzvy.

Další nový obsah bude podrobně odhalen později, stejně jako herní režim New Game Plus.

Assassin's Creed: Odyssey vychází 5. října pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama