Seber kamarády a zahraj si CS:GO s ROG o půl milionu!
Soutěže CS:GO Článek Seber kamarády a zahraj si CS:GO s ROG o půl milionu!

Seber kamarády a zahraj si CS:GO s ROG o půl milionu!

Michael Douša

Michael Douša

2. 5. 2022 14:42

Herní ponožky na nohy, kalachy do ruky a kamarády k počítačům, jde se vítězit!

Reklama

Čeští a slovenští hráči a hráčky, nasaďte herní ponožky a do rukou berte AWP, AK-47 nebo P90, protože taková příležitost se jen tak nepoštěstí. ASUS Republic of Gamers ve spolupráci s Intelem vyhlašuje turnaj pro česko-slovenské týmy o solidních 23 tisíc korun pro vítěze, vítěz si ale zajistí i možnost hrát o necelý půl milion proti týmům z celého EMEA regionu!

Jak to celé bude probíhat? Stačí sebrat čtyři kamarády z Česka nebo Slovenska a přihlásit se do 19. května 17:45 na turnaj skrze stránky ROG Masters 2022! Ještě týž den v 18:00 vypukne řežba a všechny týmy se v maximálně 7 kolech utkají o prvenství na zdejší scéně. Týmy, které projdou otevřenou kvalifikací postoupí do play-off a 28. května se utkají o rovný 1 tisíc dolarů. Na vítěze pak už čeká boj s týmy z celého regionu, tedy z Evropy, Afriky a střední Asie. Tam už půjde o všechno.

Nejlepší týmy z regionu se totiž utkají o prize pool v hodnotě přes 850 tisíc korun, přičemž na šampiony celého komunitního turnaje čeká sladká výhra - 20 tisíc dolarů! Ceny tak budou rozděleny následovně:

  1. místo - $20,000 - ~460 tisíc korun
  2. místo - $10,000 - ~230 tisíc korun
  3. místo - $5,000 - ~115 tisíc korun
  4. místo - $2,500 - ~58 tisíc korun 

Co k účasti na turnaji potřebuješ? Kromě týmu ti stačí jen počítač, internet a FACEIT klient s Anticheatem. Celý turnaj navíc proběhne online, takže se nemusíš bát, že nebudeš mít na letenky nebo na svačinu, o trofej a věčnou slávu si můžeš zahrát z pohodlí domova úplně zdarma. Tvoje headshoty ale nezůstanou jen pro tvoje oči - CZ/SK semifinále a finále bude streamováno na Twitchi HITPOINT.cz, takže klidně shromáždi rodinu k obrazovkám, ať vidí, že sezení u počítače má svůj smysl!

V případě, že by tě k turnaji zajímalo cokoliv navíc, neváhej navštívit stránky ROG Masters 2022 nebo stránku turnaje na FACEITu!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama