Semifinále Esport hokejové ligy už tento pátek!
Esport NHL 20 (PS4) Článek Semifinále Esport hokejové ligy už tento pátek!

Semifinále Esport hokejové ligy už tento pátek!

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

30. 4. 2020 13:04

Výsledky 2. čtvrfinále a přehled, kdo se utká v semifinále EHL 1. května 2020.

Reklama

Druhé čtvrtfinále Esport hokejové ligy započalo živým přenosem v sobotu 25. dubna ve 13 hodin na oficiálním Twitch kanále EHL a O2 TV Sport. Do komentátorských křesel usedli zkušení komentátoři Richard Tesař, Jan Velarta a Ondřej „Lelek" Kvarda. Play-off se hraje na 3 vítězná utkání systémem „Davis Cupu“. Tým, který získá jako první tři výhry, vyhrává sérii.

V prvním čtvrtfinále byla uspěšnější BK Mladá Boleslav, která porazila 3:1 HC Škodu Plzeň. V druhém zápase HC Dynamo Pardubice přehrálo soupeře z HC Energie Karlovy Vary 3:1.

Kometa a Rytíři doplnili čtveřici semifinalistů

Velice napínavé utkání, a jediné ve čtvrtfinále, kde musel rozhodnout až 5. zápas, se odehrálo mezi Bílými Tygry Liberec a HC Kometou Brno. Utkání začalo jednoznačným duelem pro libereckého Adama „Dzouvi" Menšíka, který převálcoval Romana „Blade" Pilného 7:1. Kometě ale spravil chuť v druhém zápase Josef „Pepcastachurcik" Stachura díky výhře 4:6 nad Danielem „DannyZedlo" Sedláčkem. V kooperativním zápase 2v2 bylo úspěšnější brněnské duo, které dokázalo otočit zápas na 2:3. Těsně dopadl 4. zápas, be kterém Dzouvi porazil Pepcastachurcika 4:3. Vyrovnanou sérii rozhodl Blade jednoznačnou výhrou 1:4 nad DannyZedlem. Kometa tak postoupila vítězstvím 3:2 na zápasy.

V druhém sobotním utkání nastupovali HC Oceláři Třinec s vysokými předzápasovými ambicemi na postup proti favorizovaným Rytířům Kladno. Bohužel pro ně, se jim hned první invidividuální zápasy nepovedly. Nejdříve Jaroslav „Jarin" Řehoř si poradil s Michaelem „Michael Hetz" Hetzendorferem 4:2, a poté jeho týmový parťák Martin „Tejky" Tejček posunul KLadno blíž k postupu výhrou 3:2 proti Janu „Honzicek1992" Budayovi. Zápas 2v2 byl naopak v režii Ocelářů, kterým svitla naděje po vítěsztví 1:5. Naději jim ale ve 4. zápase vzal Jarin, který porazil Honzicka1992 opět 4:2. Rytíři Kladno postoupili vítězstvím 3:1 na zápasy.

Páteční semifinále i finále na twitch.tv a O2 TV Sport

Již tento pátek 1.5. od 13:00 se odehrají semifinálová utkání. Následně budou 8. května následovat samotné finále, kde si kluby zahrají o titul prvního šampiona Esport hokejové ligy a rozdělí si prizepool v hodnotě 150 000 Kč. Oba hrací dny můžete sledovat na oficiálním twitch kanále Esport hokejové ligy a také na O2 TV Sport. I tentokrát budou zápasy komentovat zkušení moderátoři Richard Tesař, Jan Velarta a Ondřej „Lelek" Kvarda.

Rytíři Kladno vs. HC Dynamo Pardubice 13:00 Jaroslav "Jarin" Řehoř - Adam "Callmepablo" Čejka 13:30 Martin "Tejky" Tejček - Michal "Michal1996" Vaněk 14:00 Jaroslav "Jarin" Řehoř, Martin "Tejky" Tejček - Adam "Callmepablo" Čejka, Michal "Michal1996" Vaněk 14:30 Jaroslav "Jarin" Řehoř - Michal "Michal1996" Vaněk 15:00 Martin "Tejky" Tejček - Adam "Callmepablo" Čejka

BK Mladá Boleslav vs HC Kometa Brno 15:30 Jindřich "Jifi23" Fencl - Roman "Blade" Pilný 16:00 Radek "Kumbik" Kumbera - Josef "Pepcastachurcik" Stachura 16:30 Jindřich "Jifi23" Fencl, Radek "Kumbik" Kumbera - Roman "Blade" Pilný, Josef "Pepcastachurcik" Stachura 17:00 Jindřich "Jifi23" Fencl - Josef "Pepcastachurcik" Stachura 17:30 Radek "Kumbik" Kumbera - Roman "Blade" Pilný

Jak přímé přenosy na O2 TV Sport sledovat? 

Stanici O2 TV Sport nyní může mít úplně každý na prvních 30 dní za 1 Kč. Stačí si aktivovat tarif Sport Pack do 30. 4. 2020. Vedle toho dostanou zájemci i nejlepší seriály a filmy ve službě O2 TV HBO. Diváci mohou vše sledovat na libovolném zařízení – tedy nejen v televizi, ale také na počítači nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu. Více informací najdete www.o2.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama