Seznam nových her pro červenec 2019
Gaming Článek Seznam nových her pro červenec 2019

Seznam nových her pro červenec 2019

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

25. 6. 2019 14:18

Seznam her a DLC, které můžeme očekávat.

Reklama

Konec června je už za rohem, a tak je na čase podívat se na herní novinky, které nás čekají v měsíci následujícím. K těm, které by mohly být atraktivnější pro evropské hráče, si i něco málo napíšeme, jinak vespod naleznete seznam zbývajících titulů.

Pochlubte se nám v komentářích, na kterou z nich se těšíte vy?

Apex Legends Season 2 (PC, PS4, XBO) - 2. července

V nové sezóně úspěšné FPS battle royale hry od Respawn Enterntainment se hráči dočkají elektrizující legendy - Wattson, poměrně silné energy zbraně L-STAR, denních a týdenních výzev, různých úprav zbraní, map eventů a do battle passu se přidají další čtyři legendární skiny a více crafting materiálu. Detaily si můžete přečíst v samostatném článku zde.

Final Fantasy XIV Online: Shadowbringers DLC (PC, PS4) - 2. července

DLC Shadowbringers pro Final Fantasy XIV bylo představeno před pár týdny během tiskové konference Square Enix na E3 2019. Postavám se zvýší maximální level na 80, přidají se nové dungeony, raidy a oblasti k prozkoumání, přibude více práce díky questům a odemknou se nové hratelné rasy Ciera a Hrothgar.

Just Cause 4: Los Demonios DLC (PC, PS4, XBO) - 3. července

Ačkoliv pro vlastníky zlaté edice či expansion passu bude DLC do Just Cause 4 dostupné už od 26. června, oficiální datum vydání je v červenci. Díky dodatku se střetnete s hordami démonů, které vylézají z chrámu na pobřeží země Solis, k tomu dostanete i nové zbraně a vybavení.

Sea of Solitude (PC, PS4, XBO) - 5. července

Nádherně graficky zpracované Sea of Solitude by mohlo zaujmout především příznivce adventur. Za vývojem stojí malé německé indie studio, kterým s vydáním pomůže o něco věhlasnější Electronic Arts. Hra cílí na poutavý příběh, nadpřirozené jevy a pocity lidí (osamělost, strach, touhy, zloba). Samozřejmostí jsou i různé logické hádanky či hlavolamy.

Dragon Quest Builders 2 (PS4, Switch) - 12. července

Dragon Quest Builders 2 je stavitelské RPG od Square Enix, ve kterém si můžete zahrát singleplayerovou kampaň nebo se domluvit až se čtyřmi přáteli na online multiplayerové hraní, a tak se pokusit o vybudování velkolepých budov, strojů a dalších megalomanských projektů. Hra vyšla už před půl rokem v Japonsku, a teprve až nyní se objeví na západním trhu.

The Sims 4: Island Living expansion (PS4, XBO) - 16. července

Majitelé PC sice hrají nový datadisk do The Sims 4 už od 21. června, "modro-zelení" konzolisté si musí počkat až do 16. července. DLC přinese spoustu sluníčka, pláže, moře, opalování (spalování), vodní a plážové sporty, táboráky, další oblečení a teď to nejdůležitější - mořské panny! A to vše na novém ostrově Sulani.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order (Switch) - 19. července

Do kin zamíří nový Spider-Man a na Nintendo rovnou celý Marvel Universe. V akcí našlapané mlátičce si kromě pavoučího hocha můžete zahrát i za ostatní Avengery, Strážce Galaxie, Deadpoola, Venoma a mnoho dalších. Kdyby to některým nestačilo, bude možné si přikoupit expansion pass, který přidá ještě postavy z X-Men, Fantastické Čtyřky a Marvel Knights. S nimi se utkáte ve zcela novém příběhu proti Thanosovi a The Black Order. Hra bude podporovat lokální i online multiplayer pro čtyři hráče.

Beyond: Two Souls (PC) - 22. července

Vynikající akční adventura Beyond: Two Souls, kterou lze považovat i za interaktivní film, se dočkala portu na PC. Hra původně vznikla na PS3 a později byla remasterovaná na PS4. Hlavních rolí se zde ujali Ellen Page jako Jodie Holmes a Willem Dafoe jako vědec Nathan Dawkins. Jodie má svého imaginárního přítele Aidena, který ale dokáže nadpřirozeně manipulovat s věcmi, vtělit se do jiných lidí a ovládá telepatii. Do hry vás vtáhne především dramatický příběh, ale ani z hratelnosti nebudete zklamaní. Především vaše rozhodnutí zde hrají významnou roli pro směr, kterým se bude děj ubírat. Beyond: Two Souls seženete přes Epic Games Store.

Wolfenstein: Youngblood (PC, PS4, XBO, Switch) - 26. července

Nový díl Wolfeinstein je zasazen do Paříže dvacet let po údálostech z New Colossus. Zahrajete si zde za dcery BJ Blazkowicze - dvojčata Jessicu a Sophii. Můžeme čekat klasické drsné vraždění nacistů, jak je pro tuto herní sérii známé. Novinkou bude i možnost hrát v kooperativním režimu.

Seznam dalších herních novinek pro červenec 2019

  • Red Faction: Guerilla Re-Mars-tered Edition (Switch) - 2. července
  • Stranger Things 3: The Game (PC, PS4, XBO, Switch) - 4. července
  • Wonder Blade (PC) - 4. července
  • Attack on Titan 2: Final Battle (PC, PS4, XBO, Switch) - 5. července
  • They Are Billions (XBO) - 9. července
  • Bear With Me: The Lost Robots (PC, PS4, XBO, Switch) - 9. července
  • Bear With Me: The Complete Collection (PC, PS4, XBO, Switch) - 9. července
  • Senran Kagura Peach Ball (Switch) - 9. července
  • They Are Billions (PS4) - 9. července
  • Blazing Chrome (PC, PS4, XBO, Switch) - 11. července
  • Professor Lupo and his Horrible Pets (PC, Switch) - 11. července
  • God Eater 3 (Switch) - 12. července
  • Kill La Kill - If (PC) - 25. července
  • Songbird Symphony (PC, PS4, Switch) - 25. července
  • Fire Emblem: Three Houses (Switch) - 26. července
  • Kill La Kill - If (PS4, Switch) - 26. července
  • Mutant Year Zero: Seed of Evil (PC, PS4, XBO, Switch) - 30. července
  • Ace Combat 7: Skies Unknown: ADFX-01 Morgan DLC - 31. července
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama