Seznamte se s novou agentkou ve VALORANTU: Neon
Gaming Valorant Článek Seznamte se s novou agentkou ve VALORANTU: Neon

Seznamte se s novou agentkou ve VALORANTU: Neon

Nga Thi Nguyen

Nga Thi Nguyen

9. 1. 2022 17:13

VALORANT do hry přináší novou agentku jménem Neon! Pojďme se společně podívat na její schopnosti.

Reklama

Fanoušci již od příchodu Chambera měli dost prostoru pro spekulace o nové agentce a tyto teorie se nakonec ukázaly být pravdivé. Jak sám Chamber zmiňuje, do hry přichází agentka z Manily, která svou rychlostí může konkurovat Jett, a měli bychom si na ni dát pozor, protože na všechny strany vysílá blesky.

Neon, agentka filipínského původu, tak doplní pětici současných duelistů. Její zvláštní schopností je rychlost, která je stejně blesková jako její další schopnosti. Ty nám již byly odhaleny, tak se na ně pojďme podívat.

E – High Gear

  • Použitím této schopnosti je aktivována zvýšená rychlost pohybu postavy. Když je tato schopnost tedy nabita (podobně jako se nabíjí zeď u Viper), Neon může stisknutím Alt Fire volně „klouzat“ po mapě. Nabití se obnovuje po dvou killech.

Q – Relay Bolt

  • Q umožňuje Neon hodit blesk, který se odrazí, a při zasažení země způsobí concuss protivníkovi (ale i spoluhráči, na to pozor!).

C – Fast Lane

  • Jedná se o schopnost na zem vystřelit dvě rovnoběžné čáry, které se po krátkou vzdálenost prodlouží. Posléze z nich vyvstane zeď ze statické elektřiny, která blokuje výhled, a zároveň dává damage protivníkům, pokud se přes ni pokusí přejít.

X – Overdrive

  • Tato ultimátka aktivuje po krátkou dobu plnou sílu a rychlost Neon. S velkou přesností bude moct vystřelovat vůči svým protivníkům smrtelné bleskové paprsky. Délka ultimátky se s každým killem obnovuje.

Zde se můžete podívat, jak Neon vypadá v akci:

Neon ve hře uvidíme od 11. ledna, tedy začátkem 1. Actu, Episode 04.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama