Shroud plánuje ve své herní kariéře pokračovat navzdory nedávné porážce
Zajímavosti Valorant Článek Shroud plánuje ve své herní kariéře pokračovat navzdory nedávné porážce

Shroud plánuje ve své herní kariéře pokračovat navzdory nedávné porážce

Adam Král

Adam Král

26. 8. 2022 11:13

Profesionální hráč shroud se na posledním turnaji zrovna nepředvedl. Chce do toho prý jít znovu.

Reklama

Michael Grzesiek alias shroud je ve videoherním průmyslu známou osobností. Než se vydal na dráhu profesionálního streamera, živil se jako hráč Counter-Strike: Global Offensive. V tom byl opravdu dobrý a pravidelně se umisťoval na špici všech možných turnajů. V roce 2017 s profesionálním hraním seknul a začal se naplno věnovat streamování na Twitchi. Po několika letech letos v červenci oznámil návrat. Nezamířil ale do CS:GO, jak všichni očekávali. Místo toho přešel k Valorantu, který poslední dobou hraje většina bývalých Counter-Strike profesionálů.

Jak se shroudovi daří na jeho profesionální cestě?

Je to už nějaký pátek od doby, co se shroud předvedl na stagi jako CS:GO hráč. Jeho první odehraný turnaj ve Valorantu byl Last Chance Qualifier v Severní Americe, kde hrál v týmu SENTINELS. Ti se ale nepředvedli v nejlepším světle a prohráli pro The Guard a 100 Thieves. Přestože samotný shroud říkal, že hrál jen na padesát procent, komentátoři turnaje si všimli, že není vůbec špatný a dostává své přezdívce "Aim God".

Když profesionální hráč streamoval, někdo v jeho chatu mu položil otázku, jestli plánuje dál hrát od debaklu se Sentinely. Jeho odpověď byla okamžitá – jasně, určitě plánuji. Bohužel to v momentální chvíli nezáleží jen na shroudovi. Protože dochází k určitým změnám ve Valorantu, není jisté, jestli jeho tým bude hrát. Jak ale řekl sám streamer:

Pokud se to bude konat v LA (Los Angeles), kde žiji, je dost velká šance, že se toho zúčastním.

Dodal, že kompetitivní scéna ve Valorantu je něco úplně jiného, než hraní pro zábavu, případně hraní hodnocených her. Než shroud bude moci začít diskutovat o svých dalších plánech, musí počkat na letošní konec sezóny a Valorant Champions 2022. Finále se bude konat v Istanbulu do 18. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama