Shroud se vrací na Twitch
Zajímavosti Článek Shroud se vrací na Twitch

Shroud se vrací na Twitch

David Jiránek

David Jiránek

13. 8. 2020 00:15

Král je zpátky.

Reklama

Vracím se domů. Takto zněl status legendárního streamera a bývalého profesionálního CS:GO hráče Micheala "Shroud" Grzesieka. Shroud se v říjnu minulého roku upsal k vysílání na platformě Mixer od Microsoftu. Ta však začátkem letošních prázdnin ukončila provoz a dvě velká jména, totiž Ninja a Shroud, odmítla nabídku na přesun k Facebook Gaming.

Shroud se po oznámení konce Mixeru nechal slyšet, že další kroky promyslí. Spekulovalo se o smlouvě s YouTube Gaming i Twitchem. Nakonec zřejmě vyhrála druhá zmiňovaná možnost.

Twitch je pro Shrouda zřejmě nejlepší volbou. Jeho kanál i po roce neaktivity stále hájí třetí místo co se počtu followerů týče. Má jich na kontě lehce přes 7 milionů. Twitch je zároveň největší herní streamovací platformou. Zatím není známo, zda Shroud podepsal s Twitchem exkluzivní smlouvu.

Ke streamování se tak vrací již třetí velká osobnost za posledních pár dní. První byl Ninja, který si zvolil YouTube Gaming. Poté Dr. Disrespect. Ten na Twitchi obdržel ban a ani po dvou měsících nikdo nezná přesný důvod. Trio nyní doplní Shroud, který odstartoval svůj návrat na Twitch na kanále twitch.tv/shroud.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama