SINNERS si poradili s ENTERPRISE a postupují do Grunex Masters
Esport Rocket League Článek SINNERS si poradili s ENTERPRISE a postupují do Grunex Masters

SINNERS si poradili s ENTERPRISE a postupují do Grunex Masters

Nicolas Heller

Nicolas Heller

5. 7. 2021 12:55

První dvě kvalifikace Grunex Masters jsou minulostí. Viděli jsme souboj SINNERS a ENTERPRISE.

Reklama

První dvě kvalifikace Grunex Masters powered by LG Ultragear jsou minulostí a diváci už dokonce mohli poprvé ochutnat duel dvou nedávno představených týmů veleúspěšných organizací SINNERS a ENTERPRISE.

S blížící se první kvalifikací do Grunex Masters se na domácí scéně začaly objevovat odhalení nových sestav. Jako první šokovali svým představením ENTERPRISE, kteří pod svá křídla přivedli hvězdnou sestavu ve složení David "dave" Hronský, Petr "Lauty" Lauterkranc, Marek "Nalmon" Weiser a Richard "Peroxidd" Chotaš. „Určitě chceme s mými spoluhráči pokračovat v dominanci na domácí scéně. V Evropě se nyní Lauty s Nalmonem kvalifikovali na Intel World Open (esportový turnaj předcházející olympijským hrám v Tokiu, pozn. red.), což považuji také za úctyhodný výsledek,“ přibližuje cíle nové sestavy Peroxidd„Uvedení Grunex Masters bylo milým překvapením. Určitě si jdeme pro výhru,“ dodal.

Cíle ENTERPRISE však doznali prvnímu ostrému střetu s realitou. Do Grunex Masters se s novou sestavou vydali také jejich největší rivalové ze SINNERS ve složení Ondřej "Elko" Zika, Ondřej "ToXx" Košnář, Daniel "Shad0w" Palarčík a trenér Filip "Kells" Weiser. I přes velmi silné složení by málokdo z řad diváků předpokládal, že se SINNERS podaří zatočit s ENTERPRISE hned v prvním vzájemném duelu. Naše experty to ale nechalo naprosto chladné: „Vítězství Sinners mě nepřekvapilo, bylo to klání dvou nejlepších týmů naší scény, rozhodovaly maličkosti a také to, že se hrála pouze Bo3. Příště to může být úplně jinak,“ věří komentátor Radek "Neonstar" Tomica. I díky výhře nad ENTERPRISE dotáhli SINNERS kvalifikaci do vítězného konce a stali se tak druhým účastníkem ligové části. Z první kvalifikace je zde doplní trojice Aiipa, ems a Syracks reprezentující barvy týmu ASE Banger.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama